"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Επιδρομές ισραηλινών αεροσκαφών στη Λωρίδα της Γάζας


Ισαηλινά στρατιωτικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή επιδρομές κατά τουλάχιστον δύο στόχων στη Λωρίδα της Γάζας, όπως δήλωσαν Παλαιστίνιοι αυτόπτες μάρτυρες και αξιωματούχοι της Χαμάς.
Σύννεφα καπνού υψώθηκαν πάνω από τη νότια πόλη της Γάζας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για απώλειες από τις επιθέσεις. Ο ισραηλινός στρατός δεν έκανε κανένα σχόλιο.
Νωρίτερα, το Ισραήλ είχε ανακοινώσει ότι τουλάχιστον επτά ρουκέτες και βλήματα όλμου ερρίφθησαν από τη Γάζα προς το Ισραήλ. Την ευθύνη ανέλαβε η παλαιστινιακή οργάνωση Επιτροπές Λαϊκής Αντίστασης, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για αντίποινα για την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα την Τετάρτη, κατά την οποία σκοτώθηκαν δύο στελέχη μιας οργάνωσης που συνδέεται με την Αλ Κάιντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου