"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Κανονικά η έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους χαμηλοσυνταξιούχους

Θα χορηγηθεί στις 22 Δεκεμβρίου, διαβεβαιώνει το υπουργείο Εργασίας
Κανονικά θα χορηγηθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους χαμηλοσυνταξιούχους, χωρίς να σημειωθεί καμία αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί.

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η έκτακτη οικονομική ενίσχυση θα καταβληθεί τον Ιανουάριο, διευκρινίζει ότι η καταβολή της ενίσχυσης από τους ασφαλιστικούς οργανισμούς θα γίνει με τη σύνταξη του Ιανουαρίου, δηλαδή από τις 22 Δεκεμβρίου έως το τέλος του ίδιου μήνα.

Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση, που κυμαίνεται μεταξύ 100 και 300 ευρώ, θα καταβληθεί από κάθε ταμείο, πλην του ΟΓΑ, για συνταξιούχους ηλικίας 60 ετών και άνω.

Ειδικότερα:

- Το επίδομα των 300 ευρώ δικαιούνται συνταξιούχοι με ατομικό ετήσιο εισόδημα μέχρι 7.000 ευρώ και οικογενειακό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ.

- Το επίδομα των 200 ευρώ συνταξιούχοι με ατομικό ετήσιο εισόδημα από 7.000 μέχρι 8.500 ευρώ και οικογενειακό μέχρι 14.500 ευρώ.

- Το επίδομα των 100 ευρώ συνταξιούχοι με ατομικό εισόδημα από 8.500 μέχρι 10.500 ευρώ και οικογενειακό μέχρι 16.500 ευρώ.

- Το επίδομα δικαιούνται και κατηγορίες κάτω των 60 ετών, όπως χήρες που συνταξιοδοτούνται λόγω του θανάτου του συζύγου, τέκνα έως 18 και έως 24 ετών που σπουδάζουν και λαμβάνουν τη σύνταξη του θανόντος πατέρα και συνταξιούχοι με αναπηρία 67% και άνω.

- Το επίδομα αυτό δεν υπόκειται σε κράτηση ούτε μπορεί να κατασχεθεί για χρέη προς το δημόσιο ή πιστωτικά ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου