"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Σκότωσαν νεόνυμφους για να τους ληστεψουν

Μια δεξίωση γάμου στη βόρεια ρωσική πόλη Murmansk έκλεισε αυλαία με μια φρικιαστική διπλή δολοφονία. Δύο από τους καλεσμένους στο γάμο, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, σκότωσαν σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Novy.
Η γυναίκα (νύφη) με ακατάσχετη αιμορραγία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί απέτυχαν να την κρατήσουν στη ζωή. Το σώμα του συζύγου της βρέθηκε από την αστυνομία στο διαμέρισμά τους, με πολυάριθμες μαχαιριές που θεωρήθηκαν πως είναι από αιχμηρό εργαλείο που μάλλον προσδιορίζουν σαν μπαλτά κρέατος.
Οι ανακριτές έδρασαν άμεσα με αποτέλεσμα να θέσουν υπό κράτηση τους πιθανούς δολοφόνους - ένα παντρεμένο ζευγάρι.
Οι υπόλοιποι καλεσμένοι στο γάμο, αναγνώρισαν σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες τους δολοφόνους.

Οι δράστες ισχυριζόμενοι αρχικά πως είχαν μαλώσει με τους νεόνυμφους, άλλαξαν αργότερα τις καταθέσεις τους,  λέγοντας πως αποφάσισαν να ληστέψουν τους οικοδεσπότες για να ….πάρουν τα γαμήλια δαχτυλίδια τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου