"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ο Παπανδρέου δεν πήρε το μήνυμα

Έντονα αντιμνημονιακό χαρακτήρα έδωσε στην εκλογική αναμέτρηση και του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς, ο οποίος χθες μετέβη στη Χίο, ώστε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Π. Βογιατζή, ο οποίος θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με αντίπαλο τον υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ Θ. Γιακαλή. Στον α’ γύρο ο κ. Βογιατζής (ο οποίος έχει τη στήριξη και του ΛΑΟΣ) έλαβε το 38,28% των ψήφων, ενώ ο κ. Γιακαλής του 36,32%, ποσοστά που προμηνύουν «ντέρμπι» στο β’ γύρο.
Επίθεση στον Παπανδρέου
Ο κ. Σαμαράς, στη δήλωση που έκανε κατά την άφιξή του στη Χίο, τόνισε ότι «ο κ. Παπανδρέου, μετά τον εκβιασμό και την μπλόφα της πρώτης Κυριακής, άλλαξε και πάλι γραμμή και ξαναθυμήθηκε τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα αυτών των εκλογών. Από την μπλόφα στην παραπλάνηση. Πάντα, όμως, με τον ίδιο στόχο. Να αποφύγει να πάρει το μήνυμα του ελληνικού λαού και να αλλάξει, επιτέλους, πορεία». Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός «κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι ψήφισαν οι Έλληνες την πρώτη Κυριακή. Γι’ αυτό και το μήνυμα της δεύτερης Κυριακής πρέπει να είναι ακόμη πιο ισχυρό. Οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά πως η ψήφος τους, την επόμενη Κυριακή, θα είναι η πιο αποφασιστική απάντηση στα νέα μέτρα του μνημονίου που έρχονται και σε εκείνα που κρύβει “η μυστική ατζέντα” του κ. Παπανδρέου».
Σήμερα ο κ. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Περιστέρι, ενώ ως την τελευταία στιγμή σχεδιάζει μίνι περιοδείες σε Περιφέρειες και δήμους που οι υποψήφιοι της ΝΔ διεκδικούν, αλλά βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ.
Δημήτρης Χρυσικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου