"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ


xuroΕίναι γεγονός ότι από τους χριστιανούς που ζούν στην οργανωμένη κοινωνία μας, ελάχιστοι ίσως υπάρχουν που να μην ενέδωσαν άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο στην χρήση του δυσώνυμου αριθμού 666. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι επειδή μουσκέψαμε από την ηλεκτρονική βροχή και καταιγίδα, πρέπει να πέσουμε στην θάλασσα και να πνιγούμε, ότι είναι δηλαδή μάταιη κάθε περαιτέρω αντίσταση όπως ισχυρίζονται πολλοί.
Γι’ αυτό πολύ ορθώς οι χριστιανοί εξεγείρονται και αντιδρούν στην ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη, έστω και εάν πληρώνουν βαρύ τίμημα, όπως οι αδίκως αποταχθέντες αστυνομικοί μας.
Το Χριστιανικό ένστικτο μας πληροφορεί ότι με την άρνηση παραλαβής της κάρτας του πολίτη η οποία περιέχει τα πάντα σε μια συσκευασία, θα ξεπλύνουμε την ενοχή μας για τις όποιες μέχρι τώρα υποχωρήσεις και ερωτοτροπίες μας με το 666, εφ’ όσον είναι γνωστό ότι χωρίς την κάρτα αυτή τίθεσαι ουσιαστικά εκτός οργανωμένης Κοινωνίας.
Πολλοί ισχυρίζονται προφανώς εξ αγνοίας, ότι δεν μας ενδιαφέρουν και τόσο τα προδρομικά στάδια της εποχής του Αντιχρίστου, διότι εφ’ όσον δεν ήλθε ο Αντίχριστος ακόμη, δεν κινδυνεύουμε να σφραγισθούμε και επομένως η όποια αντίδρασή μας τώρα εναντίον του 666 είναι αδιάκριτη και «προ καιρού».
Οσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο είτε συγχέουν τον ψευδοπροφήτη με τον Αντίχριστο ταυτίζοντας τα δύο Θηρία της Αποκάλυψης, είτε δεν μελέτησαν τι ακριβώς θα ενεργήσει ο ψευδοπροφήτης για λογαριασμό του Αντιχρίστου.
Η Αγία Αποκάλυψη αντιδιαστέλλει σαφώς τα δύο θηρία. Ο Αντίχριστος είναι το εκ της θαλάσσης αναβαίνον θηρίον (Αποκ. 13.1), ενώ ο ψευδοπροφήτης και πρόδρομος του Αντιχρίστου είναι το εκ της γης αναβαίνον θηρίον (Αποκ. 13.11).
Αυτό το θηρίο, δηλαδή ο ψευδοπροφήτης και πρόδρομος του Αντιχρίστου θα αναγκάσει τους ανθρώπους να βαστάξουν το 666 για να υποδεχθούν τον Αντίχριστο.
Τα χωρία της Αγίας Αποκάλυψης «και ποιεί πάντας τους μικρούς και τους μεγάλους…» (Αποκ. 13.16-18), αναφέρονται στον ψευδοπροφήτη και όχι στον Αντίχριστο, γι’ αυτό ο Αγιος Κύριλλος Ιεροσολύμων λέγει ότι ο Αντίχριστος θα έλθει «έτοιμος επί την Θύραν».
Κακώς λοιπόν επικεντρώνουν ορισμένοι την προσοχή τους μόνο στον ερχομό του Αντιχρίστου, υποτιμώντας την δράση των προδρόμων του.
Η Κάρτα του Πολίτη κατά την ταπεινή μας γνώμη αποτελεί οριακό σημείο, το τελευταίο χαράκωμα στο οποίο οφείλει ο Χριστιανός να αντισταθεί μέχρι θανάτου. Η παραλαβή της κάρτας του πολίτη με το τσιπ – 666 αποτελεί ενσυνείδητη προδοσία του Χριστού για τους εξής λόγους:
41. Διότι το 666 αποτελεί χάραγμα ισοδύναμο του χαράγματος του ονόματος του Αντιχρίστου.
42. Διότι δεν μπορεί να επικαλεσθεί ο Χριστιανός την παραμικρή άγνοια ή σύγχυση στο θέμα αυτό.
43. Διότι ομόφωνα η Εκκλησία διεκήρυξε προ ετών και διετύπωσε γραπτώς και με εγκυκλίους την άποψή της, ότι απαγορεύεται οι Χριστιανοί να παραλάβουν ηλεκτρονική ταυτότητα με τον δυσώνυμο αριθμό 666.
44. Διότι το 666 δημιουργεί κρίση ταυτότητας. Πώς θα δει ο Χριστιανός τον εαυτόν του στην ταυτότητα χαραγμένο με την σφραγίδα του Αντιχρίστου; Τι θα πει; «Είναι ο εαυτός μου χαραγμένος» ή «δεν είμαι αυτός», δηλαδή «είμαι κάποιος άλλος;».
45. Διότι το 666 στην ταυτότητα θα είναι ισόβια, ανεξάληπτη σφραγίδα «κατ’ ενέργεια του Σατανά», οπότε χάνω την Θεία Χάρη και είναι σχεδόν βέβαιο ότι μόνος μου θα ζητήσω στη συνέχεια το εμφυτευμένο τσιπ για καλύτερη εξυπηρέτησή μου.
46. Διότι πώς, εγώ, που είμαι βαπτισμένος Χριστιανός θα φέρω επάνω μου το 666 το οποίο είναι καθιερωμένο σύμβολο – έμβλημα των αντιχρίστων οργάνων,  των σατανιστών και εκφράζει την αντίχριστη κουλτούρα και αποστασία;
47. Διότι οι άγιοι πατέρες προφητεύουν και περιγράφουν την σατανική αυτή ταυτότητα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, για να μας προφυλάξουν.
Μας λέγουν ότι η πλάνη του «Χερσαίου Θηρίου» (Γρηγορίου Νύσσης, P.G. 45,1121), δηλαδή ο ψευδοπροφήτης, θα αναγκάσει τους ανθρώπους να λάβουν χάραγμα – 666, το οποίο ονομάζουν «ψήφον» (Ανδρέου Καισαρείας P.G. 106,340).
Οι Αγιοι Ανδρέας και Αρέθας Επίσκοποι Καισαρείας, προφήτευσαν περί των εσχάτων χρόνων, ότι ο σατανάς θα δώσει στους ανθρώπους «ψήφον εντριβή».
Ψήφος σημαίνει μικρό πλακίδιο (σαν τραπουλόχαρτο) με το οποίο εψήφιζαν γράφοντας πάνω σ’ αυτό το όνομα του υποψηφίου της αρεσκείας των. Ο εντριβής – του εντριβούς, σημαίνει καθημερινής χρήσης.
Ώστε «ψήφος εντριβής» κατά τους αγίους αυτούς πατέρες σημαίνει μια πλακίτσα (σαν τραπουλόχαρτο) καθημερινής χρήσης με το 666. Είναι οι σημερινές ηλεκτρονικές κάρτες και ιδιαίτερα η ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη με το 666 και την φωτογραφία μας.
Αρα  η κάρτα του πολίτη αποτελεί οριακό σημείο, είναι θα λέγαμε το τελευταίο οχυρό, το οποίο ο Χριστιανός δεν πρέπει να παραδώσει στον εχθρό και επίβουλο της ψυχής μας, υποκύπτοντας από δειλία, ολιγοπιστία ή φιλοτομαρισμό .
Η απόφαση απαιτεί τόλμη, θυσίες και προπάντων απαιτεί πίστη στην πρόνοια του ουράνιου Πατέρα. Ας προσέξουμε επικαλούμενοι την Χάρη του Θεού, ώστε το ντουφέκι αυτό που έχει ο καθένας μας και ονομάζεται ελευθερία, να το χρησιμοποιήσουμε σωστά και να μη το στρέψουμε εναντίον του εαυτού μας.
Σκαρτσιούνης ΔημήτριοςΚαθηγητής Θεολογίας

2 σχόλια:

  1. http://pythas.t35.com/astyn.html

    Πώς να υποστηρίξουμε τους αστυνομικούς που δεν δέχτηκαν την ηλεκτρονική κάρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
    ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ....
    ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ...
    ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή