"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Απελευθερώνεται στη Μιανμάρ η Αουνγκ Σαν Σούου Κίι

Οι στρατιωτικές αρχές υπέγραψαν την απελευθέρωση της ηγέτιδος της αντιπολίτευσης και κατόχου του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, σύμφωνα με αναφορές που διαρρέουν από τη Μιανμάρ και αναμεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης που παραμένει φυλακισμένη τα 15 από τα τελευταία 21 χρόνια, εκτίει και ποινή 18μηνου κατ'οίκον περιορισμού ο οποίος τερματίζεται το Σάββατο περίπου μια εβδομάδα μετά τις πρώτες εκλογές που διεξήχθησαν στη χώρα έπειτα είκοσι χρόνια στη χώρα.
Νωρίτερα σήμερα αξιωματούχος του στρατιωτικού καθεστώτος της Μιανμάρ διαβεβαιώνε ότι Σούου Κίι  θα αφεθεί ελεύθερη στις προσεχείς ημέρες.
Όπως μεταδίδει το BBC υπάρχει έντονη κινητικότητα των αρχών έξω από το σπίτι της Σούου Κίι, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για την απελευθέρωσή της.
Επίσης σύμφωνα με αναλυτές η Σούου Κίι δεν πρόκειται να δεχθεί την υπό όρους απελευθέρωσή της εάν δεν της επιτραπεί να έχει ενεργό συμμετοχή στην πολιτική σκηνή.
"Πιστεύουμε πως οι αρχές θα την απελευθερώσουν, αλλά δεν έχουμε λάβει επιβεβαίωση. Δεν μπορούν, σύμφωνα με το νόμο, να παρατείνουν την κράτησή της", τόνισε ο συνήγορος της 65χρονης Νιάν Ουίν και πρόσθεσε ότι "πρέπει να την απελευθερώσουν για τη χώρα".
Και ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Αμπχισίτ Βετζατζίβα δήλωσε σήμερα πως η απελευθέρωση της Αούνγκ Σαν Σούου Κίι θα είναι ένα μέσο για τη χούντα να "μειώσει την πίεση" της διεθνούς κοινότητας.
Η Ταϊλάνδη, όπως και η Μιανμάρ, είναι μέλος της Ένωσης Κρατών Νοτιοανατολικής Ασίας (Asean), η οποία δέχεται συχνά πιέσεις από τη Δύση για αναγκάσει τη χούντα της Μιανμάρ να προχωρήσει σε πολιτικές μεταρρυθμίσεις. Όμως η γενική αρχή του Asean είναι να μην επεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις των κρατών-μελών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου