"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Αϊτή: Διαστάσεις εθνικής καταστροφής λαμβάνει η χολέρα

Τους 800 έφθασαν οι νεκροί από τη χολέρα στην Αϊτή σύμφωνα με αμερικανό ειδικό.

Ο αριθμός των θυμάτων από την ασθένεια αυξάνεται σταθερά εδώ και τρεις εβδομάδες στην Αϊτή που προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από τις επιπτώσεις του καταστροφικού σεισμού της 12ης Ιανουαρίου ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε 250.000 ανθρώπους.


Σύμφωνα με τον επιδημιολόγο Εζρά Μπαρζιλέι, μέλος του αμερικανικού κέντρου ελέγχου και πρόληψης ασθενειών, «στις 8 Νοεμβρίου είχαμε περίπου 640 θανάτους, σήμερα έχουμε 800».


Η γειτονική Δομικανή Δημοκρατία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού για την πιθανότητα μετάδοσης της νόσου, ωστόσο στις ΗΠΑ--μόλις δύο ώρες αεροπορικώς από την Αϊτή--οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν πως υπάρχει πιθανότητα λίγων κρουσμάτων, όμως ο κίνδυνος εκτεταμένης μετάδοσης είναι μικρός λόγω του επαρκούς συστήματος υγιεινής.


Στην ιστοσελίδα του, το υπουργείο Υγείας της Φλόριντα επισημαίνει πως οι μετακινήσεις από και προς την Αϊτή αυξήθηκαν μετά τον σεισμό, με τους ταξιδιώτες να είναι κυρίως εργαζόμενοι σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, αλλά και Αϊτινοί που επισκέπτονται τους συγγενείς τους. Στην Φλόριντα ζουν περισσότεροι από 240.000 Αϊτινοί, το 46% του πληθυσμού τους στις ΗΠΑ.


Η επιδημία χολέρας επιδεινώθηκε από τις πλημμύρες που προκάλεσε ο τυφώνας Τόμας αυτόν τον μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου