"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Νέο χτύπημα κατά της Ελλάδας- Έρχεται η χρεοκοπία σας

Μπορεί η Ιρλανδία να βρίσκεται –τώρα- στο επίκεντρο της χρήσης χρέους στην ευρωζώνη, ωστόσο οι επενδυτές θεωρούν και πάλι ότι η Ελλάδα είναι πιο πιθανό να χρεοκοπήσει μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης.
Νέο δημοσίευμα του Bloomberg το οποίο βασίζεται σε παγκόσμια δημοσκόπηση μεταξύ 1030 επενδυτών και αναλυτών, αναφέρει ότι το ποσοστό 71% των επενδυτών πιστεύει ότι η χώρα μας θα χρεοκοπήσει.
Το αντίστοιχο ποσοστό τον Σεπτέμβριο του 2010 ήταν 67%! Όπως γράφει το δημοσίευμα το χρονικό διάστημα στο οποίο είναι αυξημένες οι πιθανότητες να κηρύξει χρεοκοπία η Ελλάδα, προσδιορίζεται μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες!
Από την δημοσκόπηση προέκυψε πως η πλειονότητα των επενδυτών παγκοσμίως προβλέπουν ότι η Ιρλανδία θα χρεοκοπήσει, αποδεικνύοντας ότι εβδομάδες προσπαθειών από την κυβέρνηση του κάποτε «Κέλτικου τίγρη», δεν έχουν καθησυχάσει τις ανησυχίες για την αξιοπιστία τους. Καθώς η ιρλανδική κυβέρνηση τοποθετεί την τελευταία πινελιά σε ένα σχέδιο εξοικονόμησης 15 δισ. ευρώ, το 51% των ερωτηθέντων από την τελευταία παγκόσμια δημοσκόπηση του Bloomberg, θεωρούν ότι μια χρεοκοπία είναι πιθανή, σε σχέση με το 42% που πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή