"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Διάσημος Κινέζος καλλιτέχνης σε περιορισμό

Ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της Κίνας, ο Ai Weiwei, καταγγέλλει ότι βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό από την κινεζική αστυνομία στο σπίτι του στο Πεκίνο.
Ο Ai είχε βοηθήσει στη δημιουργία του σταδίου των Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου, Bird's Nest, ενώ αυτή τη στιγμή η τελευταία του εγκατάσταση εκτίθεται στην διάσημη Tate Modern του Λονδίνου. Είναι επίσης γνωστός για τη δραστηριότητά του για την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων στην Κίνα.
Ο Κινέζος καλλιτέχνης είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στη Σαγκάη, ως οικοδεσπότης μιας εκδήλωσης ενάντια στην κατεδάφιση ενός κτηρίου που αρχικά είχε αναλάβει  από τις τοπικές αρχές να αναπλάσει και να χρησιμοποιήσει μέρος του σαν στούντιο.
Όμως, αστυνομικοί με πολιτικά βρίσκονται από χθες έξω από το σπίτι του και δεν τον αφήνουν να κινηθεί. Ο Ai ενημέρωσε τηλεφωνικά και μέσω twitter για τον κατ' οίκον περιορισμό του.
Στην εκδήλωση που θα παρέθετε στη Σαγκάη θα σέρβιρε καβούρια, γιατί η κινεζική εκφορά της λέξης παραπέμπει στην «εναρμόνιση», ένας συνήθης ευφημισμός των κινεζικών αρχών για τη λογοκρισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου