"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Άγριος ξυλοδαρμός δημοσιογράφου

Σε κώμα βρίσκεται ο Ρώσος διακεκριμένος δημοσιογράφος, Όλεγκ Κασίν, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του από αγνώστους.
Ο διευθυντής της έγκριτης εφημερίδας Kommersant, στην οποία εργάζεται ο Κασίν, υποστήριξε ότι η επίθεση συνδέεται με τη δημοσιογραφική κάλυψη των διαδηλώσεων της ρωσικής αντιπολίτευσης.
Ο 30χρονος δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση έξω από το διαμέρισμά του στη Μόσχα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της κλινικής όπου νοσηλεύεται.
Οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα όταν εισήχθη στο νοσοκομείο με κατάγματα και στα δύο πόδια, σπασμένη γνάθο και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αναφέρει η εφημερίδα Kommersant στην ιστοσελίδα της.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, διέταξε τον γενικό εισαγγελέα και τον υπουργό Εσωτερικών να "εξετάσουν με ιδιαίτερη προσοχή" την υπόθεση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Η Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων, η οποία εδρεύει στη Νέα Υόρκη, υποστηρίζει ότι από το 2009 εκκρεμούν 19 ανεξιχνίαστες δολοφονίες στη Ρωσία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου