"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Επεσαν αεροπλάνα σε Κούβα και Πακιστάν 89 νεκροί και στα δυο δυστυχήματα


Αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν 68 άνθρωποι συνετρίβη στην κεντρική Κούβα.  Οι διασώστες που έφτασαν στον τόπο της συντριβής δεν εντόπισαν κανέναν επιζώντα. Δεν έχουν διευκρινιστεί επί του παρόντος τα αίτια της τραγωδίας.
Πηγές στα αεροδρόμια της Αβάνας και του Σαντιάγο δε Κούβα, τις οποίες επικαλείται η κρατική ραδιοφωνία, αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα δικινητήριο αεροσκάφος ATR-72-212, της κουβανικής εταιρίας Aero Caribbean.
Οι 28 από τους επιβαίνοντες ήταν ξένοι, οι 40 Κουβανοί και επτά άτομα αποτελούσαν το πλήρωμα.
Το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από το αεροδρόμιο Σαντιάγο δε Κούβα και είχε προορισμό την πρωτεύουσα Αβάνα.
Το αεροσκάφος κατέπεσε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έξω από την πόλη Γκουαζιμάλ αφού είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου.
Στο Πακιστάν
Εικοσιένας άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος που μετέφερε εργαζόμενους της ιταλικής πετρελαϊκής εταιρίας ΕΝΙ συνετρίβη σε προάστιο του Καράτσι.
Το αμερικανικής κατασκευής τύπου Beechcraft αεροσκάφος της ιδιωτικής εταιρίας τσάρτερ JS Air μετέφερε τους εργαζόμενους σε πετρελαιοπηγή στο Μπιτ Σαχ, στο νότιο Πακιστάν.
Μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινιστεί η εθνικότητα των θυμάτων, αλλά η αστυνομία ανέφερε πως τα περισσότερα είναι Πακιστανοί.
«Υπήρχαν 17 επιβάτες, δύο πιλότοι, ένας τεχνικός και ένας φρουρός ασφαλείας. Κανείς δεν επέζησε» δήλωσε ο εκπρόσωπος της πακιστανικής Πολιτικής Αεροπορίας Περβέζ Τζορτζ.
«Το δυστύχημα οφείλεται σε βλάβη, ο πιλότος ενημέρωσε αμέσως μετά την απογείωση ότι ένας από τους κινητήρες δεν λειτουργούσε» πρόσθεσε ο ίδιος.
«Δεν υπάρχουν επιζώντες» τόνισε, μιλώντας σε τηλεοπτικά δίκτυα, ο συνταγματάρχης Νουρ Αλάμ, εκπρόσωπος του στρατού. «Μέχρι τώρα έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια δώδεκα πτώματα» πρόσθεσε.
Εκπρόσωπος της εταιρίας ΕΝΙ επιβεβαίωσε πως το αεροσκάφος μετέφερε εργαζόμενους της ιταλικής εταιρίας, χωρίς όμως να προσθέσει άλλα στοιχεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου