"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Και βραβείο ο Giorgos; Τώρα είναι που… θα μας λιώσει

brabeioΗ υποδούλωση της εθνικής μας οικονομίας και η υπαγωγή της στους κερδοσκοπικούς σχεδιασμούς των γερμανικών (κυρίως) τραπεζών, επιβραβεύτηκε από τον ίδιο τον επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν. Ο Γερμανός τραπεζίτης, ένα από τα πλέον ισχυρά πρόσωπα στον πλανήτη, παρέδωσε ιδιοχείρως το σχετικό βραβείο εν ονόματι «Quadriga», για την κατηγορία «Δύναμη για την αλήθεια», στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος, σύμφωνα με τα λόγια του Άκερμαν, ακολούθησε «την οδό της αλήθειας». Ή πως αλλιώς διαστρέφει το σύστημα τα πάντα! Φτάσαμε στο σημείο να μιλάει για «αλήθειες» η ξεπουλημένη στα συμφέροντα του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου, αστική «ελίτ» της Γηραιάς Ηπείρου!
Ποιο δρόμο ρε;
Επίσης, δια στόματος του Γερμανού τραπεζίτη, μάθαμε ότι η χώρα μας και τα δημοσιονομικά της, «βρίσκονται στο δρόμο της βελτίωσης και οι δομικές μεταρρυθμίσεις στην οικονομία προχωρούν». Κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος για να το λέει. Μήπως όμως έχει περάσει τώρα τελευταία από την Ερμού ή την Ηλιουπόλεως, ή γνωρίζει πόσα δράματα παίζονται πίσω από κλειστές πόρτες, σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας;
Μήπως έμαθε για τις δεκάδες αυτοκτονίες επιχειρηματιών, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, καταστρέφονται μέσα σε λίγους μήνες και απελπίζονται; Μήπως έμαθε για τη συνεχιζόμενη «ελαστικοποίηση» των εργασιακών σχέσεων που οδηγεί στην προλεταριοποίηση την ελληνική μεσαία τάξη; Φυσικά, για αυτόν και τον κάθε τραπεζίτη στην Ευρώπη και αλλού, δεν μετρούν οι άνθρωποι, αλλά τα μακροοικονομικά μεγέθη (η πρόφαση). Κοινώς, μετρούν μόνο οι αριθμοί και τα κέρδη.
Υπερήφανος… για το χάλι μας!
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπανδρέου, έμπλεος υπερηφάνειας για την αναγνώριση των «υπηρεσιών» του από το «σύστημα», είχε κάθε λόγο να καμαρώνει και να χαμογελά. Τα λουκέτα άλλωστε αφορούν σε εκείνους που πίστεψαν ότι «λεφτά υπάρχουν», σε όσους δεν έμαθαν από το 1981 και μετά τίποτα, σε όσους πίστεψαν ή έδωσαν τα ηνία της χώρας σε ανθρώπους που όλοι γνωρίζαμε το ποιόν τους και τη λογική τους, από την εποχή του σκανδάλου Κοσκωτά… Αφορούν στα νέα παιδιά που δεν βρίσκουν εργασία, γυρίζουν άσκοπα από εδώ και από εκεί και βλέπουν την ανεργία να εκτοξεύεται στο 20%. Αφορούν στα νέα παιδιά που ήδη έχουν αρχίσει να κοιτάνε προς την αγορά εργασίας του εξωτερικού, έτοιμα να εγκαταλείψουν τον γενέθλιο τόπο τους. Ημέρες ΠΑΣΟΚ…
Θα τον αποθρασύνουν!
Φυσικά, όλα αυτά ενθαρρύνουν και αποθρασύνουν τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος συνεχίζει να αποδομεί τη χώρα, παίζοντας το παιχνίδι των τραπεζιτών. Αναμένεται δε και νέα δέσμη μέτρων μέσα στο 2011, που θα «γονατίσουν» τη μεσαία τάξη (οι πιο κάτω έχουν ήδη γονατίσει εδώ και καιρό). Οι περικοπές θα συνεχιστούν, με το ΠΑΣΟΚ να αφαιρεί από τους πολίτες όλα όσα οι τελευταίοι κέρδισαν εδώ και 25 χρόνια.
Χθες μας είπαν από την κυβέρνηση ότι «με βάση το προσχέδιο του προϋπολογισμού, το εκτιμώμενο έλλειμμα για το 2010 θα είναι στο 7,8% (αντί για 8,1% στο μνημόνιο), ενώ για το 2011, προβλέπεται στο 7% (αντί για 7,6% στο μνημόνιο) με σχεδόν μηδενισμό του πρωτογενούς ελλείμματος (δηλαδή αυτό χωρίς τους τόκους). Γιατί ακριβώς επιχαίρουν; Τι λένε τα παραπάνω για τον μέσο πολίτη; Νέους φόρους ύψους 5 δις ευρώ, έκτακτη εισφορά σε όσους τόλμησαν να εμφανίσουν κερδοφορία.
Το προσχέδιο του προϋπολογισμού, αποτελεί σκέτη «τιμωρία» για τον πολίτη. Τον πολίτη, που έσπευσε να ψηφίσει τον Οκτώβριο του 2009, το ΠΑΣΟΚ. Τον πολίτη, ο οποίος εξαπατήθηκε και βλέπει αυτοί που του είπαν ψέματα, να βραβεύονται από το σύστημα.
Αναδιανομή υπέρ των τραπεζών
Πρόκειται βέβαια για αναδιανομή: αφαίμαξη του λαού και κατευθείαν στις τράπεζες, που κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι οι πυλώνες του συστήματος. Το ΠΑΣΟΚ εξάλλου, ειδικεύεται στην αναδιανομή υπέρ των εχόντων. Όσοι αμφισβητούν τα παραπάνω, δεν έχουν παρά να πάνε πίσω δέκα χρόνια και να θυμηθούν τι έγινε στο Χρηματιστήριο, όπου σημειώθηκε η μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδήματος υπέρ των εχόντων στην ελληνική ιστορία. Κυβέρνηση τότε, ήταν το ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός, ο Κώστας Σημίτης. Ναι, αυτός, ο πολιτικά απαξιωμένος, ο οποίος ευθύνεται για μύρια όσα…
Και μην ξεχνάτε: θιασώτης της παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι ο πρωθυπουργός μας, ο πρωθυπουργός της άνευ όρων παράδοσης στα συμφέροντα και της μιζέριας. Λογικό είναι να βραβεύεται από τραπεζίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου