"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Αλκοολικό για ψώνια» κράζουν οι Αμερικανοί τον Δρούτσα


droutsas_new_yorkΡεζίλι μας έκανε ο ΥΠΕΞ της χώρας μας Δημήτρης Δρούτσας με τα απίστευτα καμώματά του στη Νέα Υόρκη! Σύμφωνα με δημοσίευμα της ευρείας κυκλοφορίας αμερικανικής εφημερίδας «New York Post», το οποίο υπογράφει η δημοσιογράφος Andrea Peyser, ο Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος σημειωτέον ταξίδεψε και στο Λος Άντζελες, εθεάθη να μεταβαίνει στην πόλη της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στο Μανχάταν για ψώνια, συνοδεία μαύρων SUV, δύο αστυνομικών με πολιτικά και οχημάτων της τοπικής αστυνομίας (New York Police Department-NYPD).
Και όλα αυτά, την ώρα που οι κάτοικοι του Μανχάταν διαμαρτύρονταν έντονα για τα προβλήματα που προκάλεσε στην κυκλοφορία αλλά και στις επιχειρήσεις της συνοικίας τους, η πολυήμερη παρουσία των ξένων ηγετών και η επιδρομή τους στα μαγαζιά τους. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι κάτοικοι, η παρουσία των ξένων ηγετών στην πόλη τους, δεν τους έφερε ούτε ένα δολάριο, ενώ αντίθετα, δυσκόλεψε πολύ τη ζωή τους.
Shopping…
Καυστικά είναι βέβαια τα σχόλια για το shopping, στα θέλγητρα του οποίου ενέδωσαν οι ξένοι ηγέτες. Τώρα, οι Αμερικανοί πολίτες που κατοικούν στο Μανχάταν, διαμαρτύρονται για το ότι πληρώνουν ως φορολογούμενοι για τη συνοδεία των ξένων ηγετών. Όμως: χαρακτηριστικό είναι το ότι η εφημερίδα, εκτός από την απαξιωτική αναφορά στο πρόσωπο του κυρίου Δρούτσα, κάνει ανάλογου ύφους αναφορές στον Πρόεδρο του… Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ (τον κατηγορούν ότι συναντήθηκε με τον έγχρωμο ακτιβιστή Λούις Φάρακαν και άλλα στελέχη των Μαύρων Πανθήρων…) και στον πρόεδρο της Ζιμπάμπουε, Μουγκάμπε. Τόσο καλά για την εικόνα της χώρας μας. Μας συγκαταλέγουν με χώρες με καθεστώτα τα έργα και οι ημέρες των οποίων απασχολούν συνεχώς τον διεθνή Τύπο. 
Εκτίθεται η πατρίδα
Τα σχόλια αυτά βέβαια, αποδίδουν και την εικόνα που έχει ο διεθνής Τύπος για την Ελλάδα! Φυσικά, οι καυστικές παρατηρήσεις για τον αγώνα για την καταπολέμηση της φτώχειας που καταβάλλουν οι ηγέτες που κατέφτασαν για τη διάσκεψη του ΟΗΕ, έδωσαν και πήραν…. Φυσικά, τα όσα καταμαρτυρεί στον κ. Δρούτσα η ευρείας κυκλοφορίας αμερικανική εφημερίδα, εκθέτουν την ελληνική κυβέρνηση, τα στελέχη της οποίας, ενώ κρατούν χαμηλό προφίλ στο εσωτερικό, όταν μεταβαίνουν στο εξωτερικό, συμπεριφέρονται διαφορετικά. Το λόγο έχει πλέον ο πρωθυπουργός, ο οποίος, δεδομένου ότι ταξιδεύει συνεχώς στο εξωτερικό, οφείλει να «εξηγήσει» στου συνεργάτες του στην κυβέρνηση, ότι δεν πρέπει να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους.
Λογοδοσία ΤΩΡΑ!
Επίσης, καλό θα ήταν να γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι δοκιμάζονται από τα μέτρα που προβλέπει το μνημόνιο, πόσο κοστίζουν τα ταξίδια του κάθε υπουργού στο εξωτερικό, ώστε να ξέρουν ως φορολογούμενοι, τι πληρώνουν και για ποιο λόγο. Είναι καιρός για λίγη λογοδοσία κύριοι του ΥΠΕΞ! Όχι και να πληρώνουμε «χρυσή» την προπαγάνδα υπέρ της παγκόσμιας διακυβέρνησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου