"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Στην πυρά του Βατικανού το Νόμπελ και ο «πατέρας» της τεχνητής γονιμοποίησης

Εκτός τόπου έκρινε το Βατικανό τη βράβευση του πατέρα της τεχνητής γονιμοποίησης με το Νόμπελ Ιατρικής, αστράφτοντας και βροντώντας για το ηθικό υπόβαθρο μιας μεθόδου που κατά τη δική του εκτίμηση επέβαλε την κουλτούρα στην οποία τα έμβρυα αντιμετωπίζονται ως εμπορεύματα.
Η καταιγίδα των επικρίσεων ξεκίνησε από τον επικεφαλής της επιτροπής του Βατικανού για θέματα βιοηθικής και υπεράσπισης της ζωής, που καταφέρθηκε με έντονο τρόπο εναντίον της επιλογής του Ρόμπερτ Εντουαρντς. «Χωρίς τον Εντουαρντς δεν θα υπήρχε αγορά όπου θα ήταν διαθέσιμα εκατομμύρια ωοκύτταρα και δεν θα υπήρχε στον κόσμο τόσο μεγάλος αριθμός κατεψυγμένων εμβρύων», που περιμένουν στην καλύτερη των περιπτώσεων να εμφυτευθούν σε κάποια μήτρα, αλλά το πιθανότερο είναι να εγκαταλειφθούν ή να πεθάνουν «και αυτό είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται ο νέος νομπελίστας», δήλωσε ο Ιγκνάτσο Καράσκο ντε Πάουλα.
Ακολούθως καταμαρτυρεί στον επιστήμονα ένα βουνό ευθυνών για μέθοδο που δεν λύνει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα που αφορά την τεκνοποίηση και απλώς δημιουργεί «σύγχυση μέσω ακατανόητων καταστάσεων με παιδιά που γεννιούνται από τις γιαγιάδες τους ή από παρένθετες μητέρες».
Για δεύτερη μέρα χθες κι άλλες επικριτικές ανακοινώσεις έπεσαν βροχή. «Εκατομμύρια έμβρυα δημιουργήθηκαν για να απορριφθούν στη συνέχεια μέσω της διαδικασίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης», ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Καθολικών Ιατρικών Οργανώσεων, υπογραμμίζοντας ότι η χρήση αυτή «οδήγησε σε μια κουλτούρα στην οποία μιλάμε για εμπορεύματα και όχι για πολύτιμες ανθρώπινες οντότητες όπως στην πραγματικότητα είναι».
«Δεν βρίσκεται το Κακό πίσω από τον Ρόμπερτ Εντουαρντς, όπως φαίνεται να υποπτεύεται η Εκκλησία, αλλά το πάθος της επιστήμης και μια προσπάθεια να ικανοποιηθεί η επιθυμία πολλών γυναικών για τη μητρότητα», έγραψε στο κύριο άρθρο της η χθεσινή εφημερίδα «Ρεπούμπλικα». 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΖΑΒΑΡΑ (Πηγές: Reuters, «Corriere della Sera») 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου