"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Οι αρχές του αεροδρομίου της πόλης Μπουτί, στην περιοχή της κινεζικής Μογγολίας, αποφάσισαν τη διακοπή της λειτουργίας του λόγω της παρουσίας «άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων», σύμφωνα με το πρακτορείο ΑΝΙ.
Οι υπεύθυνοι ελέγχου πτήσεων ζήτησαν από όλα τα αεροπλάνα που κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο του Μπουτί να προσγειωθούν στα πλησιέστερα αεροδρόμια για να μην κινδυνεύσουν να συγκρουστούν με τα "άγνωστα αντικείμενα" τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό της Μογγολίας. Τα αντικείμενα εντοπίστηκαν και από τα ραντάρ του κέντρου ελέγχου, στην πρωτεύουσα Χουτ. 
Σύμφωνα με το ΑΝΙ, πρόκειται για την τρίτη αναφορά για εμφάνιση "άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων" (UFO) μέσα στο 2010. Τον Ιούλιο είχε κλείσει το αεροδρόμιο Σιαοσάν, στην επαρχία Ζεγιάνγκ ενώ μια ακόμη αναφορά έγινε, το καλοκαίρι και στο Χονγκ Κονγκ. 
Ορισμένοι ειδικοί, πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για εξωγήινες επισκέψεις αλλά για νέου τύπου πολεμικά αεροσκάφη τα οποία δοκιμάζονται στην Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου