"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!..


mentioumΣε αυτόν και στους… συναδέλφους του να απευθύνονται, πλέον, οι απελπισμένοι – επί παντός του επιστητού – συνέλληνες προκειμένου να λύσουν τα προβλήματά τους. Οικονομικά, κοινωνικά ακόμη και… ερωτικά προβλήματα λύνει ο εν θέματι και οι όμοιοί του.
Εκεί, για να σοβαρολογούμε, μας περιήγαγε η «πολιτική» των κυβερνητών «μας».

Με επικεφαλής, βεβαίως – βεβαίως, τον νυν πρωθυπουργό (ατυχώς) της Ελλάδος Γιώργο Π., ο οποίος δεν έχει ούτε το θάρρος να ομολογήσει ότι στην «χάρτα» της παγκοσμιοεβραιοκρατίας ΣΑΦΩΣ συμπεριλαμβάνεται και το τεράστιο σχέδιο της αποβλακώσεως των λαών με κάτι τέτοια.
Ως πότε, όμως, είναι το ερώτημα. Διότι ΑΣΦΑΛΩΣ ο Ελληνικός Λαός αντιλαμβάνεται πλήρως, είτε δια της συγκεκριμένης μεθοδεύσεως, είτε μέσω των… «αστρολόγων» που μας πιπιλίζουν το μυαλό δια της τηλοψίας και του Τύπου, ότι τα προβλήματά μας δεν επιλύονται με τον αήθη αυτό τρόπο, αλλά με διάβασμα, γνώσι, κριτική και κυρίως πολιτική σκέψι; Ως πότε;
Διαβάστε, τώρα, και απολαύσατε:
«Μεγάλο μέντιουμ DINAMI TOUBAΠνευματιστής
Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας ανεξάρτητα από το ποια είναι τα προβλήματά σας.

Μπορώ να σας βοηθήσω να λύσετε τα δυσκολότερα από αυτά στον μικρότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλον ακόμα και αν έχετε απογοητευθεί από άλλους πνευματιστές.
Μπορώ να κάνω τους ερωτευμένους καλύτερα από πριν. Μπορώ να κάνω άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους να ερωτευθούν. Επίσης δίνω πανίσχυρο φυλακτό για προστασία.
Λύνω σημαντικές δικαστικές υποθέσεις σεξουαλικού περιεχομένου.
Επιτυχίες Επαγγελματικές συμβουλές και πολλά άλλα.
Αποτέλεσμα σε 7 ημέρες».

Σωτ. Ζαφειρακόπουλος

2 σχόλια:

  1. Και ακομη κυκλοφορει ελευθερος ο τυπος αυτος?
    Θα μου πεις εδω κυκλοφορουν αλλοι κι αλλοι αυτον θα μπουζουριασουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΠΕΡΑΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
    ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΜΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή