"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Κέρατα έβγαλε η Lady Gaga -ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ......ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΓΡΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ

 Ακόμη και η λέξη "εκκεντρική" φαίνεται πια λίγη για να χαρακτηρίσει κανείς την 24χρονη Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) –όπως είναι το πραγματικό όνομα της διάσημης τραγουδίστριας. Η Lady Gaga εμφανίστηκε στο σόου του Τζέι Λένο (Jay Leno) την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τους άφησε όλους άφωνους.
Η Lady μπήκε στο στούντιο εντυπωσιακά ντυμένη –όπως πάντα- φορώντας μια μαύρη μπέρτα κουκούλα ενώ κάτω από το επίσης μαύρο διάφανο φόρεμά της φαινόταν ξεκάθαρα τα εσώρουχά της.
Και καλά στο σώμα… Στο πρόσωπό της όμως φορούσε μια μαύρη μάσκα σαν πεταλούδα, η οποία άφηνε ακάλυπτο μόνο το στόμα της.
Κρατώντας στο χέρι τα τρία Grammy που είχε κερδίσει δύο μέρες νωρίτερα, η Gaga κάθισε στην καρέκλα δίπλα στον Λένο, ευχήθηκε χρόνια πολλά και μοιράστηκε μαζί του μερικά από τα μικρά σοκολατάκια M&Ms με τα οποία είχε γεμίσει τα βραβεία, έτσι… για κέρασμα.
Η κουβέντα ξεκίνησε και ύστερα από λίγο, όταν ο παρουσιαστής άρχισε να της δείχνει φωτογραφίες από μερικές εξωφρενικές εμφανίσεις της προς σχολιασμό, εκείνη έβγαλε τη μάσκα.
Και ήταν αυτό που φάνηκε; Σε πέντε σημεία του προσώπου της (δύο στους κροτάφους, δύο στα ζυγωματικά και ένα στη μύτη) υπήρχαν εξογκώματα που θύμιζαν κέρατα που μόλις άρχισαν να…σκάνε.
Παρά την περίεργη εικόνα, ο Λένο δεν έδειξε να ταράζεται και η συζήτηση συνέχισε κανονικά με την Gaga να θυμάται την πιο "ντροπιαστική στιγμή της" όταν πέρσι το καλοκαίρι έφαγε τα μούτρα της –και μάλιστα on camera- στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.
Όσον αφορά στην περίεργη όψη της, δεν υπήρξε καμία επίσημη εξήγηση. Ακόμη και ο εκπρόσωπός της, όταν ρωτήθηκε από τη MailOnline, απάντησε "Ουδέν σχόλιο".
Τα στοιχήματα όμως δίνουν και παίρνουν σχετικά με το αν τα κέρατα στο πρόσωπο της Gaga είναι αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης ή απλού… μακιγιάζ.
Κατά την προσφιλή της συνήθεια να σοκάρει σε κάθε της εμφάνιση, η Lady Gaga περπάτησε –τρόπος του λέγειν δηλαδή- στο κόκκινο χαλί για τη φετινή απονομή των βραβείων Grammy κλεισμένη μέσα σε ένα γιγάντιο αβγό, το οποίο μετέφεραν στους ώμους συνεργάτες της βαστάζοι.
Αργότερα, στη σκηνή πια, και όταν η "επώαση" είχε ολοκληρωθεί, η σταρ έσκασε από το αβγό τραγουδώντας την τελευταία της επιτυχία "Born this way".
Επιμέλεια: Ζωή Κίττα






2 σχόλια:

  1. κι αυτα τα εξογκωματα αν δειτε καλα , ειναι μικρες πυραμιδες .
    αξιολυπητη .
    κι αντι να την κοροιδευετε , προσευχηθειτε για την ψυχη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ 1957
    Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΔΗ ΓΚΑΓΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ.
    ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ (ΚΥΡΙΑ) ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ , ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ , ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ, ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ, ΕΚΦΡΑΣΗ ΛΟΓΟΥ, ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.....
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΛΥΠΑΜΑΙ , ΑΛΛΛΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΕΣ!
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ!
    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!
    ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΧΡΗΜΑ! ΠΛΟΥΤΟΣ!
    ΟΛΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή