"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Τεράστιο, πλέον, το πρόβλημα των λαθρομεταναστών. Και θα επιδεινωθεί!…


metanastes033
Ένα κι ένα κάνουν δύο. Πέρα από τα γνωστά, αλλά τεράστια προβλήματά μας, βέβαιον θεωρείται ότι το επίσης πελώριο πρόβλημά μας σχετικά με τους αναρρίθμητους λαθρομετανάστες που ήδη έχουν συρρεύσει στην, άλλοτε τόσο ήσυχη από τέτοια φαινόμενα, χώρα μας, επέρχονται και μύριοι όσοι προερχόμενοι από τις χώρες της Βορείου Αφρικής – και όχι μόνον!
Τα νέα προέρχονται και εκτιμώνται δεόντως, από το πρόσφατο της… επελάσεως ουκ ολίγων Τυνησίων στην Νότιο Ιταλία. Σε σημείο ώστε να ανησυχήσει σοβαρά η κυβέρνησις της εκ Δυσμών γείτονος χώρας και να προσπαθεί να ανακαλύψει λύσεις με την επικίνδυνη περίπτωσι αυτή της Τυνησίας.
Το ζήτημα, βεβαίως, δεν θα σταματήσει στην λαθρομετανάστευσι εκ Τυνησίας. Από το Μαρόκο μέχρι την Αίγυπτο όπου με προεξάρχουσα την τελευταία οι εξεγέρσεις των λαών δίνουν και παίρνουν κι αν θέλετε από την Συρία, την Ιορδανία, την Υεμένη και το Μπαχρέϊν όπου έχουν εκδηλωθεί παρόμοιες τάσεις, αναμένονται χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, πεινώντες και διψώντες, καταπιεσμένες από τα καθεστώτα τους άνθρωποι!…
Και, όπως αντιλαμβάνεστε, ποιες θα είναι, κατά πρώτον, οι χώρες υποδοχής αυτών των δύστυχων; Φυσικά οι πλησιέστερες της Μεσογείου! Ητοι, Ελλάς, Ιταλία και Ισπανία.
Και οι μεν άλλες χώρες δεν γνωρίζω κατά ποιο τρόπο έχουν αποφασίσει να αντιμετωπίσουν την κατάστασι. Ακρες – μέσες είναι οι πληροφορίες ακόμη κι από την γειτονική Ιταλία, όπου, όπως δείχνουν τα πράγματα, ούτε οι Ιταλοί έχουν καταλήξει στον τρόπο που θα αντιδράσουν στην ομαδική αυτή μετανάστευσι.
Σε ό,τι αφορά, τώρα, τα δικά μας: Όπως και στο παρελθόν, (εγγύτερο ή απομεμακρυσμένο), ουδείς εκ των κυβερνώντων, σήμερα και χθες, έχει εκδηλώσει μια κατασταλαγμένη άποψι επί του σοβαρού αυτού προβλήματος. Κι αν έχουν λεχθεί ή αποφασισθεί κατά τι, πάντοτε έμενε στα χαρτιά, αφού η αντίδρασις των ποικίλων οργανώσεων για τα δικαιώματα (;) των λαθρομεταναστών και ο φόβος απώλειας ψήφων, δημιουργούσε πλείστα όσα αναχώματα για κάθε είδους πραγματική ανάγνωσι και απόφασι επί τούτου.
Ήδη η Χώρα μας έχει κατακλυσθεί από εκατομμύρια αλλοδαπούς. Κι ας προσπαθούν οι κυβερνώντες να μειώσουν τον αριθμό των προσελθόντων και τα εξ αυτών δημιουργηθέντα προβλήματα. Η αλήθεια είναι  ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών «μας» είναι τεράστιος και τα προβλήματα αναρρίθμητα και πολύ σοβαρά. Προβλήματα που αρχίζουν από την Δημόσια Υγεία, Επαιτεία, Ληστείες, Κλοπές, Εγκλήματα πάσης μορφής εν πάση περιπτώσει. Εις δε το πρόβλημα της διατροφής τους έχει αποδειχθεί πως ούτε οι Δήμοι, ούτε η Εκκλησία είναι δυνατόν να ανταπεξέλθουν.
Αναρρίθμητοι, βλέπετε, οι πεινώντες και διψώντες. Δεδομένου, μάλιστα, ότι λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσεως που διέρχεται ο δικός μας λαός τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά, πολύ φοβούμαι ότι το ζήτημα των λαθρομεταναστών «μας» θα λάβει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις. Η περίπτωσις των λαθρομεταναστών – καταληψιών (κατ’ αρχήν) της Νομικής Σχολής συνιστά μόνον αυτό που λέμε «η κορυφή του παγόβουνου».
Εννοώ ότι κοντά στην (οπωσδήποτε και για τους γνωστούς λόγους) αναμενομένη τεράστια δική μας κοινωνική έκρηξι, πολύ σύντομα θα προστεθεί και αυτή του προβλήματος των λαθρομεταναστών. Των ήδη εισβαλλόντων και των αναμενομένων που προανεφέρθησαν.
Βεβαίως, κάποιοι (π.χ. ο κ. Παπουτσής) έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τι πρόκειται να επακολουθήσει από αυτή την φοβερή κατάστασι που ακολουθεί την λαθρομετανάστευσι στην Ελλάδα. Τούτο, όμως, αποτελεί μια πολύ «απαλή» νύξι του θέματος.
Εδώ, προς της φρικτής αυτής πραγματικότητος πρέπει να αποφασισθούν πολύ σοβαρά μέτρα. Ας τα αποφασίσουν οι αρμόδιοι της Κυβερνήσεως. Αυτοί έχουν την ευθύνη και την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν το καυτό πρόβλημα που οι προκάτοχοί τους άφησαν από το 1990  μέχρι τώρα, να δημιουργηθεί στον Τόπο.
Γι’ αυτό, άλλωστε, έχουν εκλεγεί.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου