"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Τα έσπαγε σε Αθήνα και Κάιρο!

8f3egypt
Σε συνέντευξη που πήρε Ελληνας ανταποκριτής στο Κάιρο, από νεαρό Αιγύπτιο διαδηλωτή, αποκαλύπτεται πως ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα συμμετείχε στις εκτεταμένες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Κάιρο, πριν δύο έτη, πήρε μέρος στα γνωστά «Δεκεμβριανά» γεγονότα των Αθηνών, με τις καταστροφές και τις ζημιές, κατά περιουσιών πολλών επαγγελματιών και πολιτών!
Με την ανωτέρω περιγραφόμενη συνέντευξη, επιβεβαιώνονται απολύτως οι καταγγελίες εκείνες, τότε, που καταμαρτυρούσαν την ύπαρξη και συμμετοχή στα επεισόδια των Αθηνών, που σημάδευσαν κυριολεκτικώς την ζωή χιλιάδων ανθρώπων, μεγάλου αριθμού αλλοδαπών (παρανόμων ή «νομίμων)  «διαδηλωτών» και εξτρεμιστών, που κατέφθασαν ως δυνάμεις κρούσεως και όχι συμπαραστάσεως, για ένα τραγικό περιστατικό!
Η πλέον χαρακτηριστική και σίγουρα εξόφθαλμη δήλωση του νεαρού Αιγυπτίου, είναι ότι «τα έσπαγα στην Αθήνα και ήταν όνειρό μου, να τα σπάσω και στο Κάιρο»!
Θα πρέπει να τονισθεί, ότι ο συγκεκριμένος, αν και αλλοδαπός και μη ευρωπαίος, καταχρώμενος πρωτίστως της ελληνικής φιλοξενίας, αλλά και των εξόδων των σπουδών του, που κατέβαλλε η ελληνική πολιτεία, ως φοιτητή, προχώρησε, όπως παραδέχτηκε ανέτως, σε καταστροφές και ζημίες περιουσιών συμπολιτών μας.
koukouloforos
Όπως φαίνεται, πολλοί εξ αυτών, γίνονται «θύματα» περιέργων οργανώσεων ή ΜΚΟ, ή άλλων ξένων φορέων,  που «πασχίζουν» για την ταχύτερη αποδόμηση του ελληνικού κράτους, εξυπηρετώντας τα μακροπρόθεσμα σχέδιά τους.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος ρωτά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αν επαληθεύονται οι επισημάνσεις εκείνες, που μιλούσαν στα Δεκεμβριανά γεγονότα των Αθηνών, για μεγάλο πλήθος εισαγομένων και περιέργων «διαδηλωτών» και τι έχουν καταδείξει έως σήμερα οι έρευνες των αρμοδίων αρχών και σε ποια συμπεράσματα έχουμε οδηγηθεί; Είναι απορίας άξιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου