"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Θα τραγουδήσει όπερα ο Γιάννης Πλούταρχος

Μια έκπληξη και μάλιστα διεθνών προδιαγραφών ετοιμάζει ο Γιάννης Πλούταρχος για τους θαυμαστές του! Ο Έλληνας τραγουδιστής θα βρεθεί στη σκηνή του ιστορικού θεάτρου «Άριστον» του Σαν Ρέμο στις 17 Φεβρουαρίου, λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του δίσκου του με τον Αλ Μπάνο.
Ο Γιάννης Πλούταρχος θα ερμηνεύσει το «Va Pensiero», το γνωστό κομμάτι από την όπερα «Ναμπούκο» του Τζουζέπε Βέρντι, το οποίο είναι και ο πνευματικός εθνικός ύμνος των Ιταλών.
Μαζί του πάνω στη σκηνή θα βρεθεί ο φίλος του πλέον Αλ Μπάνο, αλλά και η Ισπανίδα υψίφωνος Μονσερά Καμπαγιέ!
Πρόκειται για μεγάλη τιμή για τον Γιάννη Πλούταρχο, καθώς στις 17 Φεβρουαρίου στο «Άριστον» θα βρίσκεται σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Ιταλίας, καθώς συμπληρώνονται 150 χρόνια από την ένωση της χώρας. Το «παρών» αναμένεται να δώσουν προσωπικότητες από την παγκόσμια μουσική σκηνή, όπως ο Ρόμπι Γουίλιαμς. Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας καλιτέχνης παίρνει μέρος σ’ αυτό το διάσημο καλλιτεχνικό γεγονός του Σαν Ρέμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου