"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Γεννήθηκα σε μια επαρχία ενός «διεθνούς κράτους»!

KERATEA TMHMA
Τις τελευταίες ημέρες τα έχουμε δει κυριολεκτικά όλα. Ολόκληρος ο μηχανισμός του κράτους έχει ...ξεβρακωθεί μπροστά στις ολοένα και εντεινόμενες κοινωνικές πιέσεις που δέχεται από κάθε πλευρά, από κάθε κοινωνικό φορέα, από τις αντιδράσεις απλών Ελλήνων. Και αυτό γίνεται ολοφάνερο από τον τρόπο με τον οποίο το κράτος διαχειρίζεται τα προβλήματα που προκύπτουν πλέον γι' αυτό σε καθημερινή βάση. Ο δε παραλογισμός κάποιων υπηρεσιών ή εγκεφάλων είναι τέτοιος που εκθέτει ανεπανόρθωτα τους κυβερνώντες.
Αλλά ας δούμε μια τέτοια αλληλουχία γεγονότων, η οποία λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες και αφορά κατά κύριο λόγο τις δυνάμεις καταστολής και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο ο κ. Παπουτσής κληρονόμησε από τον κ. Χρυσοχοϊδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες το είχε μετατρέψει σε προσωπικό του φέουδο, πριν αποφασίσει να το εγκαταλείψει.
Τις τελευταίες λοιπόν ημέρες έχουν λάβει χώρα μια σειρά από γεγονότα που πραγματικά προκαλούν γέλιο. Από την μία είχαμε τα γεγονότα της νομικής. Κατ' αρχήν της κατάληψής της από τους μετανάστες, το θέατρο που ακολούθησε με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ αστυνομίας, κυβέρνησης, Σύριζα, λαθρομεταναστών και του αντιεξουσιαστικού χώρου. Και αμέσως μετά του γεγονότος των επιθέσεων κατά εξεταζόμενων φοιτητών μέσα στις αίθουσες από συμπαραστάτες των αλλοδαπών.
Από την άλλη είχαμε την αστυνομία να κάνει “όργια” στην Κερατέα με εφορμήσεις μέσα στα σπίτια κατοίκων, οδομαχίες, συλλήψεις, κακουργήματα να φορτώνονται σε κατοίκους και ούτω καθ' εξής. Εκεί κανείς δεν μπαίνει σε “διαπραγματεύσεις” και κανείς πολιτικός δεν μεσολαβεί προκειμένου να βρεθεί κάποια ειρηνική λύση. Η κυβέρνηση προασπίζεται τις “πράσινες μπίζνες” με δακρυγόνα, σταθμευμένες διμοιρίες των ΜΑΤ, ακόμη και ασφαλίτες οι οποίοι δεν διστάζουν να τραβήξουν πιστόλια κατά των κατοίκων της περιοχής!
Και σαν να μην έφταναν αυτά, η ΓΑΔΑ με δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ότι προχώρησε “εξιχνίαση” της επίθεσης κατά του Αλέκου Αλαβάνου στον Άγιο Παντελεήμονα προεκλογικά. Ποιά επίθεση; Μα το περιστατικό κατά το οποίο έπεσαν κάποια γιαούρτια. Αυτό φαίνεται μετατράπηκε σε ζήτημα τιμής για την αστυνομία που ανέλαβε να εκδικηθεί για την πληγωμένη υπερηφάνεια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς του κ. Αλαβάνου. Και μιλάμε για μια επιτυχία της τάξεως του ότι αναγνωρίσθηκε... 15χρονος, ο οποίος θα πάει κατηγορούμενος, καθώς η έρευνα διαβιβάστηκε σε εισαγγελέα.
Για τους νεκρούς της Marfin όμως, για τους οποίους η ΓΑΔΑ διέρρεε ότι “ακουμπά” και ότι “γνωρίζει” δεν υπάρχει εδώ και τόσους μήνες καμία εξέλιξη, καθώς είναι βέβαιο ότι πλέον το ζήτημα έχει μπει στο πλαίσιο των συνδιαλλαγών της αντιτρομοκρατικής με πολιτικό αντικείμενο.
Για τον περιπτερά που γαζώθηκε από καλάσνικωφ, δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Αν όμως σε πιάσουν – σύμφωνα με τους κρατικούς σχεδιασμούς – να μην έχεις χτυπήσει εισιτήριο στο Μετρό ή σε κάποιο λεωφορείο, βλάκα Έλληνα, θα σε πάνε κατηγορούμενο.

Τον αστυνομικό που δεν δέχθηκε να πάρει την κάρτα του πολίτη τον αποτάξανε. Αυτούς όμως που ρουφιάνευαν Έλληνες Χριστιανούς που έπαιρναν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε την Κυριακή, θα τους είπανε και κάποιο μπράβο, δεν μπορεί! Το κίνημα διαμαρτυρίας κατά της κρατικής αδιαφορίας για τα παράνομα διόδια στους εθνικούς νόμους, το σέρνουν στα δικαστήρια, την ίδια ώρα που φτιάχνουν και νόμους για να μετατρέψουν τις νόμιμες σήμερα κινητοποιήσεις των διαφόρων ανθρώπων που συμμετέχουν σε ποινικά κολάσιμες.

Είναι σαφές ότι ο κρατικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ λειτουργεί με μοναδικό σκοπό την άλωση της χώρας μας και την μετατροπή της σε μια επαρχία ενός “διεθνούς κράτους”. Οι “εξεγέρσεις” των ιθαγενών συνθλίβονται με τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους ιθαγενείς Έλληνες ως “κούληδες” οι οποίοι υπάρχουν μόνο και μόνο για να θρέφουν την ίδια την κυβέρνηση και να αγοράζουν τα προϊόντα των υπερατλαντικών πατρόνων της.
Σιγά σιγά ξεδιαλύνει η ομίχλη η οποία σκέπασε το μυαλό των Ελλήνων και η οποία ονομάστηκε “οικονομική κρίση”. Η μεγαλύτερη τελικά χρησιμότητά της, ήταν ο αποπροσανατολισμός του λαού μας. Τώρα όμως που σιγά σιγά αναδεικνύεται καθημερινά ο ρόλος αυτής της κυβέρνησης, είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή οι “ιθαγενείς” θα ξυπνήσουν. Και τότε θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!
Δημήτρης Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου