"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Οι Ελβετοί µε το όπλο παρά πόδα (καιρός να γίνει και στην Ελλάδα) λόγω αυξημένης τρομοκρατίας

Μια ποδηλάτισσα µε φόντο την  αφίσα του «όχι»

Σουβενίρ στο σπίτι θα εξακολουθήσουν να κρατούν τα όπλα τους µετά το τέλος της στρατιωτικής τους θητείας οι Ελβετοί, καθώς η πλειοψηφία των καντονιών απέρριψε σε δηµοψήφισµα πρόταση µε την οποία επιχειρήθηκε να µπει τέρµα σε µια παράδοση που ισχύει από το 1874. Το ερώτηµα στο οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν οι Ελβετοί µε την ψήφο τους στις κάλπες ήταν εάν επιθυµούν να παραµείνει σε ισχύ το σηµερινό καθεστώς οπλοκατοχής. Την πρόταση είχαν διατυπώσει η Αριστερά, ειρηνιστικές και φεµινιστικές οργανώσεις. Ενα από τα βασικά επιχειρήµατα των υπερασπιστών της κατάργησης ήταν ότι η οπλοκατοχή συνδέεται µε το υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών που παρατηρείται στη χώρα. Το επιχείρηµα δεν έπεισε πολλούς και η πρωτοβουλία «για την προστασία από τη βία των όπλων» απορρίφθηκε στα 14 από τα 26 καντόνια. Σύµφωνα µε το ελβετικό υπουργείο Αµυνας, περίπου 2 εκατ. πυροβόλα όπλα κυκλοφορούν στην Ελβετία των περίπου 7,5 εκατ., ενώ εκτιµάται ότι άλλα 240.000 δεν είναι καταγεγραµµένα. Οι Ελβετοί που απολύονται από τον στρατό παίρνουν έναντι κάποιου αντιτίµου το SG-550 που κρατούσαν στη θητεία τους και εάν είναι αξιωµατικοί κερδίζουν κι ένα αυτόµατο περίστροφο. Στο δήμοψήφισμα, το λόµπι υπέρ της οπλοκατοχής αναζήτησε το σύµβολό του στο πρόσωπο του Γουλιέλµου Τέλλου, του θρυλικού ήρωα που αρνήθηκε να προσκυνήσει ένα καπέλο διεκδικώντας το δικαίωµά του µε το τόξο και το βέλος του. «Στην Ελβετία κάθε πολίτης είναι και στρατιώτης», εξηγούσε την προηγουµένη του δηµοψηφίσµατος στην «Κοριέρε ντέλα Σέρα» ο Ντάνιελ Μόκλι, αναλυτής ινστιτούτου ερευνών για την ασφάλεια στη Ζυρίχη. «Το διακύβευµα εδώ δεν είναι η προσωπική ασφάλεια όπως στις Ηνωµένες Πολιτείες, αλλά η ασφάλεια του έθνους», πρόσθετε.
Ο υπουργος αμυνας Ουέλι Μάουερ υποστήριξε σε πολιτική εκποµπή της τηλεόρασης ότι το ελβετικό κράτος «ζητάει από τον καθένα να είναι έτοιµος να θυσιαστεί για την ελευθερία». Για τον Μάουερ είναι θέµα εµπιστοσύνης: «Εάν πάψει το κράτος να εµπιστεύεται τους πολίτες του, είναι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου