"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΧΑΡΑΓΜΑ=ΤΣΙΠ και ΤΣΙΠ=ΧΑΡΑΓΜΑ


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑChip break or cut (sth) at the edge or surface.Μεταφράζουμε. Χάραγμα, σπάσιμο ή κόψιμο στο χείλος ή στην επιφάνεια από κάτι.
(βλέπετε στην αριστερή κούπα της επισυναπτόμενης εικόνας την ευθεία γραμμή
(χάραξη) πάνω στην επιφάνεια του σκεύους).

Στην ελληνική γλώσσα, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό λεξικό του Τριανταφυλλίδη
http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/ η λέξη χάραγμα σημαίνει:
η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του χαράζω: Το χάραγμα μιας επιγραφής στο μάρμαρο.
Διαβάσαμε τα χαράγματα των επισκεπτών επάνω στις κολόνες των ναών.

χαράζω [xarazo] -ομαι:I1α. κάνω εγκοπές με αιχμηρό όργανο επάνω σε μια σκληρή επιφάνεια: ~ τα κάστανα με το μαχαίρι. ~ το τζάμι με διαμάντι. ~ τον κορμό του πεύκου για να τρέξει ρετσίνι. Tης χάραξε το πρόσωπο με σουγιά της το έσκισε. || Tο πρόσωπό του είναι χαραγμένο από βαθιές ρυτίδες.
Στην αποκάλυψη του Ευαγγελιστή Ιωάννη αναφέρεται χαρακτηριστικά
"…ΚΑΙ ΙΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΥΝΗΤΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΙ ΉΠΩΛΗΣΑΙ ΕΙΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΉΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ…. ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ χξστ (666)." (Αποκ. Κεφ 13 στιχ 17)

Δηλαδή αυτός που δεν θα έχει το ηλεκτρονικό αυτό έγγραφο, το οποίο είναι δυνατό να συγκεντρώνει τεράστιες σε όγκο πληροφορίες που αφορούν τη ζωή και τις δραστηριότητες του καθενός από εμάς μέσα σε αυτό το ολοκληρωμένο κύκλωμα που ονομάζεται ΤΣΙΠ ή και ΧΑΡΑΓΜΑ,
ΚΥΡΙΑΚΗ 6/2/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣHΜΕΡΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ (OPEN SOCIETY) ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΗΝΑ Ή ΜΗ.
Πέτρος Καραγιαννίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου