"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

«ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΤΙΝΑΞΩ ΓΕΡΟ»

boitha gero
Γέρο το «σκέπτομαι». Να έλθω με μια βόμβα να σε «ανατινάξω» για όσα πρόσφερες στον Τόπο - …δυστυχώς δεν σε τουφεκίσανε – γιατί δεν μας άφησες να είμαστε… ΕΠΑΡΧΙΑ της Τουρκίας για να είναι ευχαριστημένοι… κάποιοι Ελληναράδες που τόσο κατηγορούν το ’21 και τώρα Εσένα.
Ναι. Εσένα Γέρο.
Εσένα που τώρα σε βγάζουν και «γκέι»
δεν μας το διευκρίνισαν.
Εσένα που τώρα πέσανε σαν κοράκια πάνω στην Επανάσταση, κάποιοι μυαλοφυγόδικοι, κάποιοι που νομίζουν ότι γράφουν ιστορία δια μέσω της  βοθρίλα τους!

Αλλά ΦΤΑΙΕΙ ο ΣΚΑΪ;
Πριν χρόνια ο σημερινός Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος,  πρώην Υπολοχαγός του Τουρκικού Στρατού, δήλωσε «ότι ξεσηκώθηκαν κάποιοι ξεβράκωτοι κατά των Τούρκων και χάλασαν την  φιλία τους με τους Τούρκους».

Λίγο αργότερα βγήκε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη να πει περίπου τα ίδια με τον Βαρθολομαίο. Ακολούθησαν και άλλοι και άλλοι… Και τώρα ο ΣΚΑΪ.
Γέρο την έκανες την… ζημιά! Επρεπε να μας είχες αφήσει με τους Τούρκους αφέντες! Και οι μεν άνδρες, οι σημερινοί κριτές σας, να μεγαλώνουν ως γιουσιουφάκια οι δε κυρίες σε κάποιο χαρέμι να τις περιποιούνται οι Σουλτάνοι και οι Πασάδες.
Κάνατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ… ΛΑΘΟΣ που πολεμήσατε. Που ματώσατε. Που μας φτιάξατε ελεύθερους. Επρεπε να μας είχατε αφήσει ως Τουρκο-Ρωμιούς… ΛΑΘΟΣ ΓΕΡΟ! Γι’ αυτό μήπως πρέπει να σε… κατεβάσουμε από το άλογο; Μήπως αντί να δείχνεις πάνω απ’ το άλογο το Ναύπλιο, ή αλλού τα Δερβενάκια ή αλλού την Ντροπολιτσά, να δείχνεις στους νεοΕλληναράδες ότι τους γράφεις, τέτοιοι που είναι στα α@....@
«ΓΕΡΟ ΒΟΗΘΑ» είχαν γράψει στο βάθρο του ανδριάντα σου! «ΓΕΡΟ ΒΟΗΘΑ»! Αλλά ποιους Θοδωρή; Ποιους; Δεν το αξίζουν.
ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου