"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο δεσμός της Νταϊάνα με τον Αλ Φαγέντ είχε τελειώσει πριν το δυστύχημα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Λονδίνο
Η ερωτική σχέση της Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ είχε τελειώσει πολλές εβδομάδες πριν το φονικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, δήλωσε ο Ρόντνι Τέρνερ, φίλος της πριγκίπισσας ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου. «Μου είπε ότι όλα είχαν τελειώσει, το οποίο ήταν πράγματι ένα σοκ για μένα» δήλωσε ο Ρ.Τέρνερ, του οποίου ο γιος πήγαινε στο ίδιο κολέγιο με τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι.
«Μην ανησυχείς, μην ανησυχείς. Έχει οριστικά τελειώσει. Πέρασα καταπληκτικά» φέρεται πως δήλωσε η Νταϊάνα στον Ρ.Τέρνερ στις αρχές Αυγούστου του 1997, λίγο πριν μεταβεί με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ στο Παρίσι.
Η Νταϊάνα, 36 ετών, ο Ντόντι αλ-Φαγιέντ,42 ετών, και ο οδηγός τους Ανρί Πολ σκοτώθηκαν όταν η Mercedes συνετρίβη σε μία υπόγεια σήραγγα, ενώ προσπαθούσε να απομακρυνθεί από τους παπαράτσι που ακολουθούσαν το αυτοκίνητό τους με μοτοσικλέτες από το ξενοδοχείο από το οποίο είχαν αναχωρήσει.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου