"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε προβλέψει το θάνατό της, αποκάλυψε ο οικονόμος της

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρήκαν το θάνατο η Νταϊάνα και ο φίλος της Ντόντι

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρήκαν το θάνατο η Νταϊάνα και ο φίλος της Ντόντι   (Φωτογραφία:  
Λονδίνο
Φόβους ότι κάποιος θα προσπαθούσε να τη δολοφονήσει σε ένα προσχεδιασμένο τροχαίο «ατύχημα» είχε εκφράσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα δέκα μήνες πριν από τη μοιραία σύγκρουση στη γέφυρα ντ Αλμά στο Παρίσι, υποστηρίζει ο πρώην οικονόμος της Πολ Μπάρελ. Η εφημερίδα Daily Mirror, η οποία δημοσίευσε  σε συνέχειες και κατ΄αποκλειστικότητα το βιβλίο του Μπάρελ A Royal Duty (Ένα βασιλικό καθήκον), αποκάλυψε αποσπάσματα από χειρόγραφη επιστολή που φέρεται να συνέταξε η πριγκίπισσα τον Οκτώβριο του 1996.
Σύμφωνα με τον συγγραφέα, στην επιστολή αυτή η Νταϊάνα εξέφραζε το φόβο ότι θα πέσει θύμα επίθεσης, υπό τη μορφή τροχαίου ατυχήματος, το οποίο θα επιτρέψει στον πρίγκιπα Κάρολο «να έχει ελεύθερο το δρόμο» για να παντρευτεί την Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς.
«Αυτή η ιδιαίτερη φάση στη ζωή μου είναι η πλέον επικίνδυνη. [Κάποιος] σχεδιάζει ένα ατύχημα στο αυτοκίνητό μου, μια βλάβη στα φρένα, ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, ώστε ο δρόμος να είναι ελεύθερος για τον Κάρολο να παντρευτεί» αναφέρει η επιστολή.
Ο Μπάρελ, ο άνθρωπος τον οποίο η Νταϊάνα είχε αποκαλέσει «ο βράχος μου» υποστηρίζει ότι η λαίδη Ντι του είχε παραδώσει την επιστολή δέκα μήνες πριν από τον ξαφνικό θάνατό της. Ισχυρίζεται στο βιβλίο του πως η πριγκίπισσα του είπε, πριν σφραγίσει την επιστολή σε φάκελο που έφερε τόνομά του: «Θα βάλω την ημερομηνία και θέλω να το κρατήσεις [...] απλώς σε περίπτωση που χρειαστεί».
H επιστολή, αποσπάσματα και φωτογραφία της οποίας δημοσίευσε η Daily Mirror, κατονομάζει το πρόσωπο που είχε την πρόθεση να σχεδιάσει την επίθεση, αλλά η διεύθυνση της εφημερίδας αποφάσισε να μην το δημοσιεύσει «για νομικούς λόγους».
Ο εκδότης της εφημερίδας Πιρς Μόργκαν είπε στο BBC ότι θεωρεί τον Μπάρελ αξιόπιστο και ειλικρινή και δεν έχει λόγο ναμφιβάλλει για την αυθεντικότητα της εν επιστολής. Τόνισε ακόμη ότι ουδέποτε έγινε στη Βρετανία έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της ιδιαίτερα δημοφιλούς πριγκίπισσας της Ουαλίας, όπως γίνεται συνήθως για τους Βρετανούς που πεθαίνουν στο εξωτερικό.
Η Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φάγιεντ σκοτώθηκαν στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997, όταν ο οδηγός της Mercedes στην οποία επέβαιναν έχασε τον έλεγχο κάτω από τη γέφυρα ντ΄Αλμά.
Ο πατέρας του Ντόντι, πολυεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των καταστημάτων Harrods του Λονδίνου, Μοχάμεντ Αλ Φάγιεντ, έχει επανειλημμένα ζητήσει να διενεργηθεί βρετανική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του ζεύγους, επιμένοντας ότι η Νταϊάνα και ο γιος του δολοφονήθηκαν από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.
Ο Μπάρελ ήταν υπηρέτης, φίλος και έμπιστος της Νταϊάνα για τουλάχιστον μια δεκαετία, η οποία περιελάμβανε μερικές από τις πιο ταραγμένες στιγμές του γάμου της με το διάδοχο του θρόνου της Αγγλίας.
Ο Μπάρελ είχε κατηγορηθεί για υπεξαίρεση εκατοντάδων προσωπικών αντικειμένων της πριγκίπισσας από την κατοικία της, ωστόσο το κατηγορητήριο κατέρρευσε  στην πολύκροτη δίκη που ακολούθησε. Με προσωπική της παρέμβαση, η βασίλισσα Ελισάβετ επιβεβαίωσε στους δικαστές ότι θυμόταν πως ο Μπάρελ της είχε αναφέρει πως θα φρόντιζε ορισμένα αντικείμενα της εκλιπούσης.


ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό/Γερμανικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου