"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΑΥΣTΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

161477906
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, κάλεσε το Ισραήλ να σταματήσει την κατασκευή οικισμών Εβραίων εποίκων, ειδικά μετά την κατεδάφιση του ξενοδοχείου στην ανατολική Ιερουσαλήμ.

"Η κίνηση αυτή αντιμετωπίστηκε με μεγάλη ανησυχία στη Μόσχα. Πρέπει να πούμε ότι οι  τρέχουσες συνθήκες είναι περίπλοκες στην περιοχή και αυτό δημιουργεί πρόσθετες πιέσεις στιες παλαιστινιακές-ισραηλινές σχέσεις και έρχεται σε αντίθεση με τις θέσεις του  Κουαρτέτο για τη Μέση Ανατολή", ήταν η δήλωση που εκδόθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Το υπουργείο κάλεσε επίσης το Ισραήλ να σταματήσει την υλοποίηση αυτού του έργου και να απέχει από ενέργειες που επηρεάζουν αρνητικά τις διεθνείς προσπάθειες για την επανάληψη της ειρηνευτικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου