"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

1178107   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο εχθρός της νέας τάξης είναι ο Πούτιν. Για τον λόγο αυτό, άρχισαν να κυκλοφορούν βίντεο, άρθρα και βεβαίως βιβλία που κατηγορούν τον Ρώσο πρόεδρο και προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα του, που είναι παγκόσμια πολύ καλή και όλοι σχεδόν οι λαοί ονειρεύονται να αποκτήσουν ένα ηγέτη σαν αυτόν.
Την Σοβιετική Ένωση την διέλυσε ο Γκορμπατσώφ που ήτανε τσιράκι των Αμερικάνων και των Ρότσιλντ. Η επόμενη μαριονέτα τους ήτανε ο Γιέλτσιν. Ο Πούτιν πήρε την εξουσία και ξανάδωσε αυτοπεποίθηση, εθνική υπερηφάνεια και κυρίως ανθρώπινο τρόπο ζωής στους Ρώσους, στέλνοντας στη φυλακή τα λαμόγια της νέας τάξης αλλά και της κομμουνιστικής χούντας που έπινε το αίμα του ρωσικού λαού.
Σήμερα αποτελεί τον νούμερο ένα ανεξάρτητο ηγέτη, που μάλιστα δήλωσε ότι η Ρωσία έχει πολύ πετρέλαιο και πολύ φυσικό αέριο και πολλά χρήματα και βεβαίως πολλά όπλα για να τα προστατεύσει.
Η δημοτικότητα του Πούτιν είναι τόσο ψηλή που κάθε προσπάθεια συκοφαντίας του, πέφτει στο κενό

liako

2 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙΤΟΙ ΤΑ ΩΦΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ aorate
    ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.....ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή