"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Tουρκία: Κάποιοι δεν ήθελαν τον Παπανδρέου στην Τουρκία, συμπεραίνει σε άρθρο του στην εφημερίδα Ζαμάν, ο δημοσιογράφος Ε. Μπαμπαχάν, ανεφερόμενεος στις παραβιάσεις του ΕΑΧ, από τούρκικα μαχητικά


Tουρκία: Κάποιοι δεν ήθελαν τον Παπανδρέου στην Τουρκία, συμπεραίνει σε άρθρο του στην εφημερίδα Ζαμάν, ο δημοσιογράφος Ε. Μπαμπαχάν, ανεφερόμενεος στις παραβιάσεις του ΕΑΧ, από τούρκικα μαχητικά
  1. «H κυβέρνηση Ερντογάν θα πρέπει να διεξάγει έρευνα για τις υπερπτήσεις στο Αιγαίο», γράφει ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Ζαμάν».
  2.     «Είναι προφανές ότι ορισμένοι δεν ήθελαν τον κ. Παπανδρέου στην Τουρκία», γράφει ο κ. Μπαμπαχάν αναφερόμενος στο επεισόδιο των υπερπτήσεων που έγιναν την παραμονή της άφιξης του Έλληνα πρωθυπουργού στο Ερζερούμ.
  3.     «Η χρονική συγκυρία προσδίδει στο θέμα σοβαρότατες διαστάσεις και ορθώς ο κ. Παπανδρέου έθεσε το θέμα εκφράζοντας τις ανησυχίες του» υποστηρίζει ο Εργκούν Μπαμπαχάν.
  4.     «Η έλλειψη έντασης φαίνεται ότι προκαλεί δυσφορία σε ορισμένους τόσο στην Άγκυρα όσο και την Αθήνα», υποστηρίζει ο κ. Μπαμπαχάν. «Η συνέχιση της έντασης θα σήμαινε αύξηση των στρατιωτικών δαπανών τόσο στην Ελλάδα, η οποία βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, όσο και την Τουρκία, η οποία έχει πλέον την ευκαιρία να αναπτυχθεί προσφέροντας εκπαίδευση, εργασία και κοινωνικές παροχές στο νέο και δυναμικό πληθυσμό της».
  5.     «Οι υπερπτήσεις που σημειώθηκαν πριν την επίσκεψη Παπανδρέου δείχνουν τον ρόλο που διαδραματίζει ο στρατός τόσο στην εξωτερική όσο και την εσωτερική πολιτική. Η κυβέρνηση οφείλει να διεξάγει έρευνα για το θέμα και να αποκαλύψει τους αξιωματούχους που ευθύνονται για το γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Έλληνα πρωθυπουργού».
  6.     «Η Τουρκία δεν μπορεί να αναδειχτεί σε περιφερειακή, πολλώ δε μάλλον παγκόσμια δύναμη, αν δεν διασαφηνισθούν οι ρόλοι των θεσμών στη χώρα αυτή».
  7.     «Οι κρίσεις που σημειώνονται κατά καιρούς, ανεξάρτητα από την έντασή τους, στη διπλωματία, το στρατό ή τη δικαιοσύνη καθιστούν επιτακτική την ανάγκη μεταρρυθμίσεων. Η μόνη πολιτική δύναμη, η οποία είναι ικανή να φέρει εις πέρας αυτό το μεταρρυθμιστικό έργο είναι το ΑΚΡ», υποστηρίζει ο Μπαμπαχάν, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι ενίοτε παρατηρεί κανείς κάποια κόπωση μετά από οκτώ χρόνια συνεχούς διακυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου