"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Αίγυπτος: Ένας, χριστιανός κόπτης νεκρός, και τρεις τραυματίες, από πυρά που σε τρένο

Αίγυπτος: Ένας, χριστιανός κόπτης νεκρός, και τρεις τραυματίες, από πυρά που σε τρένο
  1. Ένας Αιγύπτιος Κόπτης Χριστιανός έπεσε νεκρός σήμερα Τρίτη από πυρά ενώ βρισκόταν μέσα σε τρένο και άλλοι τουλάχιστον τρεις τραυματίστηκαν, ανέφεραν ιατρικές πηγές και αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας, λιγότερες από δύο εβδομάδες αφότου σημειώθηκε βομβιστική επίθεση σε εκκλησία--η οποία ήταν η χειρότερη σεκταριστική επίθεση στην Αίγυπτο εδώ και χρόνια.
  2.     Δεν είναι μέχρι στιγμής σαφές εάν το επεισόδιο είχε θρησκευτικά κίνητρα ή όχι.
  3.     Η Μάριαμ Σάλαχ, γιατρός σε νοσοκομείο στη νότια Αίγυπτο, είπε ότι στο ίδρυμα νοσηλεύονται πέντε τραυματίες χριστιανοί. Πρόσθεσε ότι ο ένας εξ αυτών της είπε πως ένας έκτος Χριστιανός είναι νεκρός.
  4.     Πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας επιβεβαίωσε ότι ένας άνθρωπος είναι νεκρός αλλά ανέφερε ότι οι τραυματίες είναι τρεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου