"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Απάντηση "King George" για διαμονή Πάγκαλου


Ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι ο Θ. Πάγκαλος διέμεινε την παραμονή της πρωτοχρονιάς σε απλό δωμάτιο του “King George” και όχι σε σουίτα, καταβάλλοντας μάλιστα το ανάλογο αντίτιμο, εξέδωσε η διοίκηση του ξενοδοχείου.

Η ανακοίνωση της διεύθυνσης του ξενοδοχείου έχει ως εξής:

«Σε σχέση με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το ξενοδοχείο KING GEORGE υποχρεούται να γνωστοποιήσει ότι ο κ. Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ πράγματι παρέμεινε στο ξενοδοχείο, σε απλό δωμάτιο, το οποίο ζήτησε μετά την αλλαγή του έτους και λόγω του προχωρημένου της ώρας, για το οποίο εξεδόθη το Νόμιμο φορολογικό στοιχείο (Νο ΑΠΥ 84275) καταβάλλοντας το ποσόν που ίσχυε με βάση τις ανακοινωθείσες τιμές, ήτοι 219,85€.

Τα αναγραφόμενα στο δημοσίευμα περί διαμονής του σε Σουίτα είναι ανακριβή, αφού σε αυτήν διέμειναν άλλοι. Επιπροσθέτως μας προξενεί κατάπληξη η δημοσίευση δήθεν «φόρμας κρατήσεων» του ξενοδοχείου η οποία είναι προφανώς κατασκευασμένη διότι όπως γνωρίζουν όλοι, στις ημερομηνίες στην Ελλάδα προηγείται η αναγραφή της ημέρας από αυτή του μήνα, και άρα είναι ξεκάθαρο ότι η δημοσιευθείσα δεν είναι επίσημο έγγραφο του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο, εννοείται ότι διαθέτει την επίσημη λίστα παραμονής πελατών, με τα δωμάτια στα οποία πράγματι διέμειναν, με τις αντίστοιχες χρεώσεις.

Εκ της Διευθύνσεως».

Ταυτόχρονα, με ξεχωριστή της ανακοίνωση, η κ. Μαρί Δασκαλαντωνάκη σημειώνει τα εξής:

«Λαμβάνοντας γνώση σχετικού δημοσιεύματος της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, διακατεχόμενη από αγανάκτηση και οργή, είμαι υποχρεωμένη να προβώ στις ακόλουθες διευκρινίσεις:

Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Σηφουνάκη, έχω ένα παιδί την Οδύσσεια, η οποία είναι συνομήλικη-συμμαθήτρια και φίλη με τα παιδιά του Θ. Πάγκαλου. Λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας του συζύγου μου αλλά και του κ. Πάγκαλου παραμείναμε στην Αθήνα, και κάνοντας προγραμματισμό της τελευταίας στιγμής, ακολουθήσαμε την επιθυμία των παιδιών μας να βρεθούμε μαζί στην αλλαγή του χρόνου συνδυάζοντας το με την παραδοσιακή υποδοχή του νέου έτους στο πολύπαθο κέντρο της πόλης.

Aπορία πάντως και έκπληξη προκαλεί, η συστηματική προσπάθεια εκμετάλλευσης φυσιολογικών ανθρώπινων σχέσεων και η παρουσίασή τους ως δήθεν ριάλιτι, πλούσιο σε χλιδή και διαπλοκή. Όμως, σε τέτοια ριάλιτι πρέπει αλλού να αναζητηθούν οι πρωταγωνιστές. Είναι γνωστό στην κοινωνία ότι υπάρχουν πολιτικοί και "πολιτικοί", επιχειρηματίες και "επιχειρηματίες", δημοσιογράφοι και "δημοσιογράφοι".

Μαρί Ν. Δασκαλαντωνάκη».Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου