"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κάθε (κυβερνητική) μέρα και θέμα με Πάγκαλο

Πρωταγωνιστής στην ενδοκυβερνητική επικαιρότητα για ακόμα μια φορά σε λίγες ημέρες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, για τον οποίο πλέον υπουργοί της κυβέρνησης δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο που εκφράζεται (σ.σ. χθες ο κ. Σκανδαλίδης παρέπεμψε στον πρωθυπουργό το θέμα), ενώ και το μέγαρο Μαξίμου κρατάει αποστάσεις ασφαλείας.
Πρωταγωνιστής πάλι Πρωταγωνιστής πάλι Χθες η διεύθυνση του ξενοδοχείου «King George» διέψευσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με το οποίο «ο κ. Πάγκαλος και η οικογένειά του διέμειναν και έκαναν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη βασιλική σουίτα -τιμής 5.400 ευρώ τη βραδιά- του πολυτελέστατου ξενοδοχείου "King George Palace" στην πλατεία Συντάγματος, φιλοξενούμενος της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη, συμφερόντων της οποίας είναι το ξενοδοχείο».
Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, «ο κ. Πάγκαλος έμεινε σε απλό δωμάτιο, το οποίο ζήτησε μετά την αλλαγή του έτους και λόγω του προχωρημένου της ώρας, για το οποίο εξεδόθη το Νόμιμο Φορολογικό στοιχείο (Νο ΑΠΥ 84275) καταβάλλοντας το ποσό που ίσχυε με βάση τις ανακοινωθείσες τιμές, ήτοι 219,85 ευρώ». Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πάντως μέχρι χθες το βράδυ δεν έβγαλε δική του ανακοίνωση.
«Πλήρωσε 219 ευρώ»
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δημοσίευμα προκάλεσε και το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, ο οποίος ζήτησε από τους συνεργάτες του να ενημερωθεί από το Σάββατο το απόγευμα, όταν είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή η υπόθεση. Κυβερνητικές πηγές μάς έλεγαν χθες το βράδυ ότι μετά το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού συνεργάτες του επικοινώνησαν με τον αντιπρόεδρο, ο οποίος είπε ότι πράγματι έμεινε στο ξενοδοχείο, αλλά σε δωμάτιο για το οποίο πλήρωσε ο ίδιος 219 ευρώ.
Το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού έχει τη σημασία του, καθώς τις τελευταίες ημέρες ο κ. Πάγκαλος είναι στο προσκήνιο αρνητικής δημοσιότητας λόγω δηλώσεών του για «κοπρίτες» δημόσιους υπαλλήλους, «διεφθαρμένους πολίτες», που έχουν ενοχλήσει το μέγαρο Μαξίμου αλλά και πολλούς υπουργούς. Παλαιότερα είχε πει «όλοι μαζί τα φάγαμε», εξισώνοντας τις ευθύνες των πολιτικών με των πολιτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες ο υπουργός Γεωργίας Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στην «Κ.Ε.», ερωτηθείς αν υπάρχει θέμα, δήλωσε ότι αυτό «είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού», ωστόσο υποστήριξε ότι ο λόγος του κ. Πάγκαλου είναι «ιδιότυπος, προκλητικός, συχνά ισοπεδωτικός», τόνισε δε ότι οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί ο αντιπρόεδρος «δεν εξυπηρετούν σήμερα» και κάλεσε τους πολίτες «να μην αιφνιαδιάζονται από λεκτικές υπερβολές και αφορισμούς».
Το δημοσίευμα παρουσιάζει και φωτοτυπία, για την οποία όπως γράφει είναι η φόρμα κρατήσεων του ξενοδοχείου. Σε αυτήν αναγράφεται το όνομα του κ. Πάγκαλου (Pagkalos Theodoros Family) και σημειώνεται ότι η διαμονή ήταν δωρεάν (Complimentary). Η ανακοίνωση του ξενοδοχείου διαψεύδει και αυτό το στοιχείο, υποστηρίζοντας ότι είναι «κατασκευασμένο». Οσον αφορά τη σουίτα, υποστηρίζει ότι σε αυτή «διέμειναν άλλοι».
Επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα, η εταιρεία του κ. Δασκαλαντωνάκη «Ολυμπος Ζευς Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις», που εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη, χρωστάει 1.609.990 ευρώ από πρόστιμο στο ΙΚΑ, που είναι ιδιοκτήτης του ακινήτου. Και ακόμα, ο Ομιλος Δασκαλαντωνάκη χρωστάει στο Δημόσιο περίπου 600 εκατ. ευρώ.
Ενδικα μέσα
Ο Ομιλος Δασκαλαντωνάκη με ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι έχει καταβάλει προς το ΙΚΑ το μίσθωμα του έτους 2010 και ότι το ΙΚΑ είναι αυτό που οφείλει στον Ομιλο για διαμονή του προσωπικού του 830.000 ευρώ. Οσον αφορά το πρόστιμο αυτό, αναφέρει ότι είναι εισήγηση της διεύθυνσης οικονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ και όχι Πράξη επιβολής προστίμου. Σημειώνει ακόμα ότι έχει ασκήσει ένδικα μέσα για να αναγνωρισθεί ότι έχει εκπληρώσει όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το ΙΚΑ. Κάνει, τέλος, γνωστό ότι θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη για το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Υπενθυμίζεται ότι στη διοίκηση του Ομίλου συμμετέχει και η κ. Μαρί Δασκαλαντωνάκη, σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκου Σηφουνάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου