"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κίνδυνος θάνατος: CODEX ALIMENTARIUS

Στην πρόσφατη τριλογία του, από τη σειρά "γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας", με τον τίτλο "Το εκρηκτικό μίγμα", ο Δημοσθένης Λιακόπουλος μεταξύ των άλλων, μιλά για τον νέο διατροφικό κώδικα που άρχισε να εφαρμόζεται στην Αμερική και θέλουν να τον φέρουν στην Ευρώπη.
Σκοπός είναι ο απόλυτος έλεγχος όχι τόσο της ποσότητος των τροφών, αλλά της σύστασης των τροφών που θα προωθούνται στα super market.
Ας δούμε τι έγραψε, ο πάντα πρωτοπόρος στις αποκαλύψεις Λιακόπουλος, που κάποιοι θέλουν να τον αμφισβητούν, αλλά στο τέλος, πάντα δικαιώνεται.
Διαβάστε (και φρίξτε) τι γράφει μεταξύ άλλων στη νέα τριλογία του «ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ - CODEX ALIMENTARIUS», ο Δημοσθένης Λιακόπουλος:


«Όταν έγινε η περιβόητη δίκη της Νυρεμβέργης, υποτίθεται ότι δικάστηκαν, οι δήθεν υπαίτιοι των δεινών του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Λέω ότι υποτίθεται ότι δικάστηκαν, αφού εκείνοι που ήταν άχρηστοι στην Λευκή Αδελφότητα εκτελέστηκαν χωρίς δίκη και μάλιστα επιδεικτικά, ενώ εκείνοι που της ήταν χρήσιμοι, όπως ο Βέρνερ Φον Μπράουν, που κατασκεύαζε τους πυραύλους V-2  που σκότωναν τους Λονδρέζους από απόσταση, έγιναν διευθυντές στη NASA και τιμήθηκαν από την Λευκή Αδελφότητα.


Μέσα σε αυτούς που καταδικάστηκαν στη δίκη της Νυρεμβέργης, ήταν και 24 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας I.G.Farben. Η εταιρεία αυτή, χρησιμοποιήθηκε από την Μαύρη Αδελφότητα για να απορροφήσει όλες τις οικονομικές δυνάμεις των χωρών που καταλάμβανε η Γερμανία.


Ο διευθυντής της Fritz ter Meer, που καταδικάστηκε και φυλακίστηκε το 1948, όταν βγήκε από την φυλακή σε χρόνο μηδέν το 1952, κλήθηκε από την Λευκή Αδελφότητα, η οποία προφανώς εκτίμησε τις ικανότητές του κατά τις σφαγές των Χαζάρων Εβραίων στο Άουσβιτς, όπου ήταν υπεύθυνος και του ανατέθηκε να προτείνει και να εισηγηθεί το σχέδιο ελέγχου των τροφών, πράγμα το οποίο προωθούσε η Μαύρη Αδελφότητα μέσω ερευνών που διεξήγαγε η I.G. Farben.
To 1962 λοιπόν, όντας μέλος της διοίκησης της Bayer, εισηγήθηκε στον «ελεύθερο κόσμο» το σχέδιο της Μαύρης Αδελφότητας για τον έλεγχο των τροφών, με το όνομα που η Μαύρη Αδελφότητα είχε δώσει. CODEX ALIMENTARIUS, ή, για να το πούμε απλά, διατροφικός κώδικας.

Τελικά αποδεικνύεται, ότι η Λευκή Αδελφότητα πήρε σε 250 χρόνια την διοίκηση του πλανήτη από την Μαύρη, επειδή μέσω των ΙLLUMINATI, χωρίς κόμπλεξ υιοθέτησε όλα τα σχέδια της Μαύρης, που μπορούσαν να την βοηθήσουν να προωθήσει το σκοπό της.
monsantkids_dees
Το εκπληκτικό ήταν το ότι το σχέδιο που ο Μeer έφερε το 1962, θα άρχιζε να εφαρμόζεται στις 31-12-2009. Αυτό με δικαιώνει για μία ακόμη φορά, διότι είναι παρανοϊκό το να προτείνει κάποιος ένα διατροφικό κώδικα το 1962, για να εφαρμοστεί το 2010. Και είναι ένα ακόμη πιο παρανοϊκό, το ότι η πρόταση του Meer εισακούστηκε.
Δεν είναι δυνατόν να εμφανίζεται κάποιος και να προτείνει ένα διατροφικό κώδικα που θα εφαρμοστεί 50 χρόνια μετά και οι ηγέτες του πλανήτη, να κάθονται όχι μόνο να τον ακούνε, αλλά και να υιοθετούν αυτά που πρότεινε.
Είναι ξεκάθαρο, ότι ο CODEX ALIMENTARIUS, δεν αποτελούσε σχέδιο του Meer και  οι ηγέτες των κρατών που προσυπέγραψαν το 1962, εκτελούσαν εντολές των εκπροσώπων της Λευκής Αδελφότητας. Το γενικό σκεπτικό του σχεδίου ήταν το ότι «όποιος ελέγχει τις τροφές, ελέγχει τον κόσμο».
Και όταν λέμε ελέγχει τις τροφές, δεν εννοούμε απλά το να είσαι ισχυρός επειδή αποφασίζεις ποιος θα φάει και ποιος θα πεινάσει. Αυτό ήταν το σχέδιο του Κίσσινγκερ.

Δεν αναφέρομαι σε αυτό. Όταν αναφέρεται ο CODEX σε έλεγχο των τροφών, αναφέρεται στην σύσταση των τροφών και στο ποιες τροφές θα είναι υποχρεωτικές και ποιές απαγορευμένες, καθώς και στον έλεγχο του νου και της δημόσιας υγείας μέσω ουσιών που θα περιέχονται α) στις κρεατόμαζες που θα αντικαταστήσουν το κρέας των ζώων των πουλερικών και των ψαριών, β) στα μίγματα αλεύρων,  που θα αντικαταστήσουν τα σιτηρά και γ) στα υβριδικά φρούτα και λαχανικά και τους χυμούς τους, που θα αντικαταστήσουν τα φυσικά. Όλα αυτά, είχαν αρχίσει να χρησιμοποιούνται, από την Μαύρη Αδελφότητα και πριν από 40.000 περίπου χρόνια και στις αρχές του 20ου αιώνα, απλά προσάρμοσαν την μέθοδο στα σημερινά δεδομένα, αφού την τελευταία αφορά που άρχισε να χρησιμοποιείται ήταν το 1893 μ.Χ. στην Αυστροουγγαρία, με το ίδιο όνομα. CODEX ALIMENTARIUS.

Το 1962, για να μπω τώρα σε μερικές λεπτομέρειες, όταν οι πράκτορες  της Μαύρης Αδελφότητας εισέδυσαν στην κυβέρνηση του Κέννεντυ (βλέπε τόμους 13-14-15), μεταξύ των άλλων απεκάλυψαν την ύπαρξη του σχεδίου αυτού και πρότειναν εντέχνως την προώθησή του, από έναν δικό τους άνθρωπο, τον Meer.
Για να έχει μάλιστα, σε συνδυασμό με την αναφορά από το IRON MOUNTAIN, συνδυαστική ισχύ, προετάθη από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας, αυτόν που κήρυξε πανδημία την δήθεν επικίνδυνη γρίπη των πουλερικών και μας έβαλε να κάνουμε άχρηστα εμβόλια και ψηφίστηκε από την ολομέλεια του ΟΗΕ, (λείπει ο Μάρτης απ΄τη σαρακοστή;) από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή για την Ελλάδα, η δημιουργία ειδικής  επιτροπής, που θα προετοίμαζε όλες τις λεπτομέρειες.

Για μία ακόμη φορά θυμίζω, ότι σχεδιάστηκε, υποτίθεται για να χρησιμοποιηθεί 48 χρόνια μετά. Ποιοί μπορούν να κάνουν τόσο μακροπρόθεσμα σχέδια; Τυχαία προωθήθηκε  μαζί με το σχέδιο IRON MOUNTAIN που είχε σαν σκοπό την παύση όλων των πολέμων και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας απόλυτα ελεγχόμενης ειρήνης; Χωρίς πόλεμο, έπρεπε να υπάρχει μέθοδος ελέγχου του πόσοι θα ζήσουν και πόσοι θα πεθάνουν, καθώς και μέθοδος ελέγχου του νου, αφού δεν θα υπήρχε ο φόβος της υπέρτατης ανάγκης που φέρνει ένας πόλεμος.
Δημιουργήθηκαν λοιπόν τοπικές επιτροπές σε κάθε κράτος και χιλιάδες υποεπιτροπές, που δούλευαν και δουλεύουν και δεν γνωρίζουν, κλασικά, τον κεντρικό σκοπό και το παγκόσμιο σχέδιο. Πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε!
Ψηφίστηκαν πάνω από 5000 χιλιάδες διατάξεις, για οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, που αφορά τα τρόφιμα, αλλά όχι τα φάρμακα, παρά το ότι τα φάρμακα είναι εξίσου σημαντικά και καθορίζουν αυτό που  από βιολογικής άποψης είμαστε.
Εννοείται ότι όλο αυτό το χαρτοβασίλειο, δεν αποφασίστηκε από καμία τοπική επιτροπή και στήθηκε όλο στην Μαχ Τανέ, την 
Λευκή Πολιτεία, την υπόγεια πρωτεύουσα της Λευκής Αδελφότητας που βρίσκεται δέκα χιλιόμετρα κάτω από την Λευκή Πυραμίδα στην ανατολική Τάκλα Μακάν.

Το 1994 ο CODEX έγινε αποδεκτός από τον παγκόσμιο οργανισμό εμπορίου, ο οποίος επέβαλε σε όλα του τα μέλη να συμφωνήσουν, ότι θα σεβαστούν και θα εναρμονιστούν με τις κατευθυντήριες γραμμές του «κώδικα», όταν αυτός μπεί σε εφαρμογή το 2010, δηλαδή τώρα.
Στις 4 Ιουλίου, την ημέρα της δήθεν ανεξαρτησίας των Η.Π.Α. (Independence day), ψηφίστηκε από την αρμόδια επιτροπή που ο Ο.Η.Ε. και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δημιούργησε, το πλαίσιο χρήσης βιταμινών και μετάλλων.
Προσέξτε πόσο τους αρέσει να ορίζουν τις κρυφές τους νίκες πάνω στις ημέρες που υποτίθεται οι άνθρωποι πέτυχαν κάτι. Θυμίζω ότι 1η Μαίου δημιουργήθηκαν οι Illuminati.
Οι Αδελφότητες μοιάζουν σε ένα πράγμα.

Είναι απόλυτα απολυταρχικές. Έτσι από τότε που βάλανε τον εκλεκτό της Μαύρης Αδελφότητας Ομπάμα, πρόεδρο στο μέγαρο της Λευκής Αδελφότητας, στον Λευκό δηλαδή Οίκο, συναποφάσισαν να αρχίσουν να διοικούν τον παγκόσμιο λαό, όχι με νόμους που θα περνούν από τα κοινοβούλια, αλλά με κώδικες και κανόνες, που θα εισάγουν ιδιωτικά και θα πρέπει για το «κοινό καλό» να εφαρμόζονται.
Το γενικό σκεπτικό που ως τώρα είχαμε συνηθίσει, λέει ότι ότι δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν. Ότι ρητά δεν επιτρέπεται, απαγορεύεται.
Έτσι, οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν σε συγκεκριμένα τρόφιμα, αλλά και οι βιταμίνες από μόνες τους, όπως και τα βότανα, «ονομάστηκαν» τοξίνες που σε μεγάλη δόση κάνουν κακό στον άνθρωπο και επομένως πρέπει να απαγορευθούν για το καλό μας.
Επειδή όμως δεν θα άρεσε η λέξη απαγόρευση, θα εφαρμοστεί η μέθοδος που θα λέει ότι δεν βρίσκονται μεταξύ των επιτρεπόμενων ουσιών και ως εκ τούτου απαγορεύονται. Καλό εεεε; Οι βιταμίνες και τα βότανα εξίσου παράνομα με τα ναρκωτικά.
Δεν είναι μόνο αυτά όμως. Σας είπα ότι πρόκειται για πάνω από 5000 διατάξεις που με διαβολικό, εννοείται τρόπο, σκοπεύουν να σκοτώσουν πάνω από τρία δισεκατομμύρια ανθρώπους σε μερικά μόνο χρόνια, καθώς αυτοί θα προσβληθούν από ασθένειες που δεν τους προσβάλουν τώρα, λόγω των βιταμινών και των θρεπτικών συστατικών στα οποία έχουν συνηθίσει να παίρνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Το γάλα για παράδειγμα που πίνουμε, σε λίγο θα περιέχει την αυξητική ορμόνη της Monsanto, που υποχρεωτικά θα δίνεται σε όλες τις αγελάδες. Επίσης όλα τα ζώα που εκτρέφει η κτηνοτροφία, ή η ορνιθοτροφία, ή η ιχθυοκαλλιέργεια, θα πρέπει να παίρνουν τα «εγκεκριμένα» αντιβιοτικά και τις αυξητικές ορμόνες των πέντε μεγάλων εταιρειών που δημιουργούν τα μεταλλαγμένα και τα υβρίδια και σε λίγο τις κρεατόμαζες, τα «εγκεκριμένα» άλευρα και τα μεταλλαγμένα φρούτα.
tomates
Προβλέπεται μάλιστα από τον CODEX ότι όλα τα συσκευασμένα τρόφιμα ΠΡΕΠΕΙ να υφίστανται την ακτινοβολία συγκεκριμένης δόσης μικροκυμάτων. Ξέρουμε όμως (βλέπε τόμους 7-8-9), ότι τα μικροκύματα μετατρέπουν την δομή της τροφής σε «κάτι άλλο» βλαβερό και προκαλούν επάρατες ασθένειες. Πόσοι θα πεθάνουν από αυτό;
Είναι απλό. Όσους απαιτεί το σχέδιο IRON MOUNTAIN (σιδερένιο βουνό). Και πόσο υπάκουοι θα είναι αυτοί που θα τρώνε τα «εγκεκριμένα» άλευρα και τις κρεατόμαζες; Είναι επίσης απλό. Όσο ορίζει το σχέδιο IRON MOUNTAIN, αφού θα τρώνε μόνο όσοι θα έχουν την κάρτα του πολίτη, ή αργότερα το χάραγμα, για να αγοράζουν τα εγκεκριμένα τρόφιμα από τα super market.

Εκείνο που έρχεται και έρχεται άμεσα, αφού μπήκαμε στο 2010, είναι η πλήρης απαγόρευση της κατασκευής και χρήσης των σκευασμάτων βιταμινών και θρεπτικών συστατικών και συμπληρωμάτων διατροφής, αφού θα θεωρούνται ναρκωτικά.
Εκείνο το οποίο είναι όμως το καλύτερο, είναι το ότι όλες μα όλες οι εταιρείες που παράγουν τα σκευάσματα με τις βιταμίνες, αγοράστηκαν από τα οικονομικά κέντρα-καρτέλ των Αδελφοτήτων. Καταλαβαίνετε, ότι όταν έρθει η ώρα, σαν καλά παιδιά θα σταματήσουν την παραγωγή, υπακούοντας στον CODEX ALIMENTARIUS, που για το καλό μας πάντα, θα μας σώσει από τα βότανα και τις βιταμίνες».
Επαναλαμβάνουμε και ας γινόμαστε κουραστικοί. Τα όσα λέει και όσα γράφει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στα βιβλία του μπορεί να φαίνονται σε πολλούς από «συνομωσιολογικά» έως και «γραφικά».
Αμ δε! Τα ίδια τα γεγονότα δικαιώνουν τον συγγραφέα και πριν σπεύσετε να απορρίψετε στο μυαλό σας την πληροφόρηση που μόλις λάβατε σκεφτείτε το καλύτερα.
Σκεφτείτε τι γίνετε γύρω μας και που οδηγούν την ανθρωπότητα όλοι αυτοί οι «σωτήρες» της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που καλύπτονται πίσω από οικολογικές «ευαισθησίες» και ηλεκτρονικές καρτούλες για να προωθήσουν τα νεοταξικά σχέδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου