"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η απόδειξη ότι ο Barack Obama είναι Ελευθερoτέκτονας.



Αυτή η εικόνα είναι από τον Ιούνιο του 2008 και απο την έκδοση του περιοδικού Newsweek. Βλέπουμε το χέρι του Obama να πλησιάζει και να φτάνει το "Προεδρικό Μετάλλιο". Παρακαλώ ρίξτε μια στενή ματιά στο δαχτυλίδι στο δεξί χέρι του Ομπάμα.
Ο Ομπάμα φοράει μασονικό δαχτυλίδι .Τό τρίγωνο και η πυξίδα είναι σαφώς ορατά. Το σημαντικό πράγμα είναι ότι αυτή η εικόνα είναι προσεκτικά τραβηγμένη. Είμαι βέβαιος ότι (οι φωτογράφοι του Newsweek) λαμβάνουν πολλές φωτογραφίες. Αυτές που δημοσιεύουν είναι προφανώς αυτές που θέλουν να δείτε. Αυτόείτε γίνεται προς όφελός σας, το ευρύ κοινό, ή προς όφελος άλλων Freemasons, η και των δύο. Είτε έτσι είτε αλλιώς το μήνυμα είναι σαφές.Ο Obama είναι ελευθεροτέκτωνας ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου