"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ενα «θαύµα» κατά... παραγγελίαν

Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄. Μετά θάνατον κατάφερε να «θεραπεύσει» - µέσα σε µια νύχτα - µία γαλλίδα καλόγρια που υπέφερε από Πάρκινσον. Ετσι, άνοιξε ο δρόµος για την αγιοποίησή του...
Οι πιστοί του το απαιτούσαν από τη µέρα της κηδείας του. «Αγιος αµέσως»! φώναζαν, σαν να ήξεραν ότι λίγους µήνες αργότερα ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄ θα έκανε το θαύµα του. Εξι χρόνια µετά, η ιατρική επιτροπή του Βατικανού αναγνωρίζει το «θαύµα» ανοίγοντας τον δρόµο προς την αγιοποίηση του Πάπα.

Για πολλά χρόνια έπασχε από Πάρκινσον, αλλά δεν µπόρεσε να βοηθήσει τον εαυτό του. Κατάφερε όµως, µέσα σε µια νύχτα, να θεραπεύσει µια γαλλίδα καλόγρια που υπέφερε από την ίδια νόσο, και µάλιστα µετά τον θάνατό του,το 2005. Η µεσολάβηση του Πάπα ήρθε έπειτα από τις πολλές ολονυχτίες των λοιπών αδελφών, που προσεύχονταν µε όλη τη δύναµη της ψυχής τους ζητώντας να βοηθήσει τη Μαρί Σιµόν-Πιερ. Και πράγµατι, οι προσευχές τους εισακούστηκαν και η άρρωστη βρήκε την υγειά της. Αυτό που µένει τώρα είναι να αποδειχθεί ένα ακόµη «θαύµα» του και ο πρώην Ποντίφικας θα ανακηρυχθεί άγιος της Ρωµαιοκαθολικής Εκκλησίας. Η µέρα αυτή δεν φαίνεται τόσο µακρινή, δεδοµένου ότι το Βατικανό έχει λάβει ήδη 250 αναφορές µε θαύµατα που αφορούν τον δεύτερο µακροβιότερο Πάπα, µετά τον Πάπα Πίο Θ΄. Για την ώρα όµως θα ανακηρυχθεί µόνον ο Ιωάννης Παύλος Β΄.


Οσο για το πότε θα συµβεί αυτό, στο τραπέζι πέφτουν πολλές προτάσεις. Πρώτη πιθανή ηµεροµηνία προτείνεται η 13η Μαΐου, οπότε θα συµπληρωθούν 30 χρόνια από την αποτυχηµένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, στηνΠλατεία του Αγίου Πέτρου, από τον Τούρκο Μεχµέτ Αλί Αγκτσά, µέλος της οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι. Το µεγάλο γεγονός θα µπορούσε επίσης να πραγµατοποιηθεί στις 2 Απριλίου, κατά την έκτη επέτειο από τον θάνατό του ή ακόµη στις 16 Οκτωβρίου που συµπληρώνονται 33 χρόνια από την εκλογή του. Καθώς όµως στην τελετή αναµένεται να συρρεύσουν πιστοί απ’ όλον τον κόσµο και οι αξιωµατούχοι του Βατικανού χρειάζονται χρόνο για να προετοιµαστούν, το πιθανότερο είναι να επιλέξουν την ηµεροµηνία που τους εξυπηρετεί περισσότερο.

∆εν λείπουν βέβαια και οι δύσπιστοι – ή άπιστοι – οι οποίοι υποστηρίζουν πως η αδελφή Μαρί έπασχε από µία ιάσιµη νευρολογική νόσο µε συµπτώµατα που µοιάζουν µε Πάρκινσον. Ο,τι κι αν λένε όµως, ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄φέρεται αποφασισµένοςνα προχωρήσει στην αγιοποίηση του προκατόχου του, τον οποίο τιµά ούτως ή άλλως αποκαλώντας τον Ιωάννη Παύλο τον Μέγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου