"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Μάικλ Ντάγκλας: «Νίκησα τον καρκίνο»

«Νιώθω ανακουφισμένος, ο όγκος χάθηκε». Ο Μάικλ Ντάγκλας στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση από τη στιγμή που άρχισε ακτινοθεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου στο λάρυγγα, μίλησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC για την περιπέτειά του και εξέφρασε την ελπίδα, τα δύσκολα να ανήκουν πια στο παρελθόν.

«Με τον όγκο να έχει φύγει και με βάση όσα γνωρίζω για το συγκεκριμένο είδος καρκίνου, το έχω νικήσει», τόνισε.

Ο 66χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επισήμανε ότι στο εξής θα πρέπει να εξετάζεται κάθε μήνα.

Ο ίδιος είπε ότι τρώει «σαν γουρούνι» από τότε που σταμάτησε την θεραπεία με ακτινοβολίες και ότι επισκέπτεται τακτικά το γυμναστήριο. Πρόσθεσε ακόμη ότι έχασε 14 κιλά κατά τη διάρκεια της θεραπείας του αλλά από τότε που σταμάτησε έβαλε 6.

Ο Μάικλ Ντάγκλας, είναι παντρεμένος με την Ουαλή ηθοποιό Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά: τον 10χρονο Ντίλαν και την 7χρονη Καρίς. Έχει άλλον ένα γιο, τον Κάμερον, 32 ετών, από τον πρώτο του γάμο.

Τον Αύγουστο αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο «στο τέταρτο στάδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου