"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της βουλευτούΟι ΗΠΑ απήγγειλαν σήμερα κατηγορίες για δύο δολοφονίες και τρεις απόπειρες δολοφονίας στον φερόμενο ως δράστη του μακελειού στην Τουσόν της Αριζόνας Τζάρεντ Λι Λόουνερ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εισαγγελέας της Αριζόνας, στον 22χρονο Λόουνερ απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες για τη δολοφονία του Γκάμπριελ Ζίμερμαν, βοηθό της βουλευτού Γκάμπριελ Γκίφορντς, και για τη δολοφονία του ομοσπονδιακού δικαστή Τζον Μ. Ρολ.
Σε κρίσιμη κατάσταση
Κατηγορίες απαγγέλθηκαν επίσης στον Λόουνερ για απόπειρα δολοφονίας της βουλευτού των Δημοκρατικών Γκίφορντς, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και εξακολουθεί σήμερα να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Επίσης, για απόπειρα δολοφονίας κατά της Πάμελα Σάιμον και του Ρον Μπάρμπερ, και οι δύο μέλη του περιβάλλοντος της Γκίφορντς, διευκρίνισε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας της Αριζόνας Ντένις Κ. Μπερκ.
Ο κατηγορούμενος θα παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης τη Δευτέρα στις 14:00 τοπική ώρα (23:00 ώρα Ελλάδος) στο Φοίνιξ, διευκρίνισε ο εισαγγελέας, ο οποίος προσέθεσε ότι ο Λόουνερ κρατείται προς το παρόν από τις ομοσπονδιακές αρχές.
Οι αμερικανοί αξιωματούχοι που διερευνούν την υπόθεση αυτή δήλωσαν εξάλλου σήμερα ότι βρήκαν ένα έγγραφο στην κατοικία του Λόουνερ, το οποίο αναφερόταν σε σχέδια δολοφονίας.
«Η δολοφονία μου»
Προσέθεσαν ότι ένας φάκελος που βρέθηκε σε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του κατηγορούμενου περιελάμβανε ένα χειρόγραφο στο οποίο αναφέρεται «Σχεδιάζω για το μέλλον» και «Η δολοφονία μου» και το όνομα «Γκίφορντς» μαζί με την, όπως φαίνεται, υπογραφή του Λόουνερ.

Νωρίτερα σήμερα ο διευθυντής του FBI Ρόμπερτ Μίλερ είχε δηλώσει εξάλλου ότι ο Λόουνερ είχε παρακολουθήσει δημόσια εκδήλωση που είχε πραγματοποιήσει η Γκίφορντς το 2007.
Ο Μίλερ είχε επίσης σημειώσει ότι πιστεύει πως ένα δεύτερο άτομο το οποίο αναζητούν οι αρχές δεν εμπλέκεται άμεσα στο μακελειό και είχε υπογραμμίσει ότι «δεν υπάρχει καμία πληροφορία σε αυτό το στάδιο που να επιτρέπει να εννοηθεί ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη απειλή» κατά των βουλευτών εν γένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου