"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Το κοινοβούλιο της χλιδής και της σπατάλης

Κοινοβούλιοτης χλιδής και της σπατάλης
Μένει με το στόμα ανοιχτό ο πολίτης, ο αναγνώστης του ρεπορτάζ και ο θεατής του βίντεο, για την απροκάλυπτη σπατάλη που γίνεται στο κοινοβούλιο. Για την χλιδή του Οθωνικού ανακτόρου που στεγάζει -τι μεγάλη ντροπή- την Βουλή μιας δημοκρατίας. Ενα βασιλικό ανάκτορο, η Βουλή μιας δημοκρατίας.


Μένει με το στόμα ανοιχτό ο πολίτης για την χλιδή μέσα στην οποία διάγουν οι “αντιπρόσωποι του λαού”. Για τις εξωφρενικές και προκλητικές αμοιβές και απολαυές των ιδίων και των υπηρετών τους. Την ίδια στιγμή που αυτό το ίδιο κοινοβούλιο, βομβαρδίζει με μέτρα εξαθλίωσης τον ελληνικό λαό. Με μέτρα που τον εξοντώνουν καθημερινά.
Οι 300 βουλευτές είναι τελικά οι μόνοι σε αυτή την χώρα που έχουν αληθινά πολιτικά δικαιώματα. Ολοι εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε παρά μια ψήφο στα τέσσερα χρόνια. Οι βουλευτές, και ότι η ψήφος τους και η παρουσία τους στηρίζει, συνιστούν ουσιαστικά μια Ολιγαρχία η οποία ούτε καν που θα αντιληφθεί την οικονομική κρίση που όλοι εμείς ζούμε. Είναι οι μόνοι, αυτοί και οι οικογένειές τους, που λόγω των αυξημένων πολιτικών τους δικαιωμάτων έναντι ημών των υπολοίπων, κατά παράβαση της ισοκρατίας, έχουν την δυνατότητα να νομοθετούν υπέρ της σκανδαλώδους οικονομικής τους άνεσης και της χλιδής στην οποία διάγουν.
Νομοθετούν υπέρ του εαυτού τους, διότι είναι οι μόνοι που έχουν πολιτική εξουσία. Εξουσία που αφαίρεσαν από εμάς, τον λαό.
Αν κάποιος ισχυριστεί πως αυτό το “πράγμα” είναι βουλή ελληνικής δημοκρατίας, έχω να σας πω, πως αυτό το “πράγμα” είναι ντροπή να παρουσιάζεται μπροστά σε μάτια ελλήνων, ότι αντιπροσωπεύει δημοκρατικό θεσμό. Ντροπή και όνειδος.
Είναι άλλο πράγμα να δίνει το πολίτευμά μας, μέσω οικονομικών παροχών, στους βουλευτές την δυνατότητα να ασκούν με αξιοπρέπεια την δουλειά που τους βάλαμε να κάνουνε, και είναι άλλο πράγμα αυτό το όργιο σπατάλης που πληροφορούμαστε.
Αυτή η σπατάλη πρέπει να σταματήσει άμεσα.
ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου