"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Την τελευταία του πνοή άφησε ο τραγουδιστής Τζον Ουίλιαμ.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο τραγουδιστής Τζον Ουίλιαμ, γνωστός για την ερμηνεία του "τραγουδιού για την Λάρα" στην ταινία "Δόκτωρ Ζιβάγκο".
 Από την αιχμαλωσία σε ναζιστικό στρατόπεδο, στα καμπαρέ και από εκεί στην καταξίωση, τα βραβεία και τη συμμετοχή σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές
Όπως δήλωσε χθες η κόρη του, Μάγια ο Ουίλιαμ πέθανε το Σάββατο στην Αντίμπ στη νοτιο-ανατολική Γαλλία.
Το πραγματικό όνομά του ήταν Ερνέστος Αρμάντ Χις. Γεννήθηκε στην Ακτή Ελεφαντοστού, από γηγενή μάνα και Αλσατό πατέρα.
Στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο έμεινε αιχμάλωτος στο ναζιστικό στρατόπεδο στο Νόϊνγκαμ. Εκεί, τραγούδησε για πρώτη φορά δημόσια κι όλοι οι συγκρατούμενοί του προέβλεψαν, τότε, μία λαμπρή σταδιοδρομία στο τραγούδι, την οποία πράγματι ξεκίνησε μεταπολεμικά εμφανιζόμενος σε πολλά γνωστά παρισινά καμπαρέ.
Το 1952, κέρδισε το "Βραβείο της Ντοβίλ" για την ερμηνεία του στο τραγούδι "Είμαι ένας Νέγρος". Όμως, καταξιώθηκε με το τραγούδι "Αν κι εσύ μ'  εγκαταλείψεις" στην ταινία "Το τρένο θα σφυρίξει τρεις φορές".
Συμμετείχε φωνητικά σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές όπως "Η μεγαλύτερη ημέρα του πολέμου" και "η Μεγάλη Απόδραση".
Το 2005, τού απονεμήθηκε στο Παρίσι το μετάλλιο 'της Λεγεώνας της Τιμής'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου