"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Η κουκουβάγια, το κατουρημένο βρακί, η πανσέληνος και η οργή μιας νέας ελληνίδας.


Καλή Χρονιά να ευχηθώ σε όλους με πάνω απ’ όλα υγεία αλλά και ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά προς τους συμπολίτες μας.
Με αφορμή μια ολιγόλεπτη συνομιλία που άκουσα το πρωί στο ράδιο, ερχόμενη στην δουλειά μου, θέλω να παραθέσω στους συμπολίτες μου τα παρακάτω.
Ο κ. Δήμος Βερύκιος, ο γνωστός δημοσιογράφος, έδινε δίκιο σήμερα πρωί πρωί στον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο για το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ και άλλες τέτοιες κοινωνικά επωφελείς δηλώσεις, ενώ ο άλλος εκφωνητής, που δεν ξέρω το όνομα του, του έλεγε «τι είναι αυτά που λες Βερύκιε, σώπα σε παρακαλώ».
Η απάντηση του κ. Βερύκιου ήταν «σταμάτα να λαϊκίζεις κι εσύ μαζί με όλους τους υπόλοιπους» και πρόσθεσε και το παρακάτω παραμυθάκι:
 Η κουκουβάγια είπε, βγήκε μια μέρα και φώναζε ποιος κατούρησε το βρακί του παιδιού μου και της είπαν οι άλλοι το παιδί σου κυρά κουκουβάγια το κατούρησε, ποιος θέλεις να το κατούρησε, το δικό μας το παιδί;
Η δική μου προσωπική απάντηση στον κ. Βερύκιο είναι πως ναι έχει απόλυτο δίκιο στην προκειμένη περίπτωση ΚΑΙ το παιδί του κ. Πάγκαλου κατούρησε το βρακί, αλλά η διαφορά είναι ότι το βρακί της κουκουβάγιας ήταν δικό της, ενώ του κ. Πάγκαλου όχι. ΗΤΑΝ ΞΕΝΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ. Απροκάλυπτα και χωρίς κανένα ενδοιασμό, σύμφωνα με το ΦΕΚ του διορισμού της κ. Αριάνδνης Παγκάλου, κόρης τους κ. Πάγκαλου, το παιδί του κ. Πάγκαλου κατουρούσε το κοινό μας βρακί χρόνια τώρα.
Όχι το δικό της.
Και έτσι για να πάρουν μια μικρή ιδέα από τους πάρα πολύ απλούς και πολύ συγκεκριμένους όρους της αγοράς ας διαβάσουν και αυτό το μικρό μάθημα καθημερινότητας ο κ. Βερύκιος και ο κ. Πάγκαλος όσον αφορά τις κατηγορίες που εξαπολύουν προς τον ελληνικό λαό.
Όταν ανοίγει μια εταιρεία και ζητά προσωπικό, κ. Βερύκιε, κι εσύ ΔΕΝ έχεις δουλειά και θες να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, πας και ζητάς δουλειά, και άμα σου λένε αυτή τη δουλειά θα την πάρεις με μοναδικό αντάλλαγμα την ψήφο σου, θα δώσεις και την ψήφο σου ακόμη, εκτός κι αν έχεις καταθέσεις και κληρονομιά και δουλεύεις από χόμπι, οπότε έχεις τη δυνατότητα και την άνεση να το παίζεις ιδεολόγος. Επιπροσθέτως όταν το ίδιο το κράτος σου, δεν δημιουργεί ευκαιρίες και θέσεις εργασίας, για να μπορεί να σε αναγκάζει να πουλήσεις τη ψήφο σου για μια θέση εργασίας, πίστεψέ με κ. Βερύκιε άμα έβρισκε αλλού δουλειά ο Έλληνας και μονιμότητα να ΜΗΝ είχε, και μεγάλους μισθούς να ΜΗΝ είχε, δεν θα φίλαγε τις κατουρημένες ποδιές κανενός για το αυτονόητο:
μια ΔΟΥΛΕΙΑ για να μπορεί να ΖΕΙ.
Και μην μου πεις κ. Βερύκιε ότι πιστεύεις ότι βάλανε Μεγάλους Διαχειριστές που οδήγησαν στην χρεωκοπία (για την οποία δεν έχουμε και πολλά στοιχεία ότι υφίσταται) με μίζες και υπέρογκες προμήθειες το γιό της κυρά Κούλας και της κυρά Κικίτσας, από το Περιστέρι και τη Νίκαια για 3 ψήφους. Εκεί μπήκαν τα παιδιά και τα ανίψια και οι κουμπάροι κ. Βερύκιε, όχι ο γιός και η κόρη της κυρά Κούλας.

Να προσθέσω επίσης την προσωπική μου εμπειρία σαν ελληνίδα πολίτης για να σου δώσω και την άλλη πλευρά του νομίσματος, του ιδιωτικού τομέα.
Είμαι ιδιωτική υπάλληλος (μηχανικός) και 29 ετών και εργάζομαι τα τελευταία 5 χρόνια. Όταν αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο λοιπόν και έψαχνα για δουλειά στον ιδιωτικό τομέα, γιατί δεν είχα κάποιον στο δημόσιο, αν είχα θα απευθυνόμουν και εκεί, πάλι έπρεπε κάποιος γνωστός γνωστού να μιλήσει για μένα, για τον καλό μου χαρακτήρα και για το πόσο εργατικός άνθρωπος είμαι για να προωθηθεί γρήγορα το βιογραφικό μου. Αλλιώς θα έπρεπε να πάω να δουλεύω ως μηχανικός πωλήσεων, έτσι τους λένε τώρα τους πτυχιούχους μηχανικούς ΠΩΛΗΤΕΣ σε κάποια αντιπροσωπεία, κάνοντας κάτι που ποτέ δεν επέλεξα να σπουδάσω, καθώς επίσης θα μπορούσα να γίνω σερβιτόρα σε εστιατόρια και καφέ και άλλες νόμιμες, δεν λέω και μια χαρά δουλειές, μα παντελώς άσχετες με αυτό που σπούδαζα 5 χρόνια και ήθελα να κάνω. Αυτά που παραθέτω δεν τα γενικεύω μιλάω για τη δική μου και μόνο περίπτωση.
Στην δουλειά λοιπόν που βρήκα που είναι σχετική με τις σπουδές μου, και ο νόμος κατά κάποιο τρόπο προφύλασσε τα ελάχιστα δικαιώματα μου, τώρα έρχεται ο ίδιος ο νόμος του κατεπείγοντος να μου τα πάρει με την πενιχρές δικαιολογίες της ανάπτυξης της ανταγωνιστικότητας και άλλων τέτοιων μπούρδων. Με άλλα λόγια ΒΓΗΚΕ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ: ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΛΑΤΕ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.
Σταματήστε λοιπόν κύριοι να προσπαθείτε να βάλετε τους έλληνες για άλλη μια φορά σε διχόνοια, γιατί το έχουμε ξαναδεί το έργο της ιστορίας του εμφύλιου και δεν νομίζω να θέλει κανένας να το ξαναδεί, να προσθέσω ότι δεν μας το έμαθαν στο σχολείο οι δάσκαλοι μας όπως θα έπρεπε, μόνοι μας ψάξαμε και το βρήκαμε.
Εσείς του ελληνικού Κοινοβουλίου προσπαθείτε μέσω των συνεταίρων σας στα ΜΜΕ των κκ. Βερύκιων και άλλων παρομοίων, να μας βάλετε να φαγωθούμε δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, αριστεροί και δεξιοί και κουραφέξαλα, κι εσείς από πίσω να ανοίγετε τους λάκκους μας, με χρυσά φτυάρια που θα κρατήσετε μετά για την κηπουρική σας. Ώστε να μας χώσετε όσο πιο βαθιά μπορείτε, να φάτε και τις συντάξεις μας και τα σπίτια μας και να κάνετε τα παιδιά μας, αυτά που θα απομείνουν, δουλάκια σας. Γιατί πλέον σας ενοχλούμε και οι μεν και οι δε, δεν μας χρειάζεστε άλλο, την κάνατε τη δουλειά σαν καλοί ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ που είσαστε, το πουλήσατε το μαγαζί, εύγε και σε καλή μεριά τα μεσιτικά.
Κι εσείς κκ. Βερύκιοι των ΜΜΕ αυτοί που σας πληρώνουν ξέχασαν να σας πουν ότι ο Έλληνας δεν είναι πια αρνί. Μεταλλάχτηκε καιρό τώρα σε αλεπού και σας πήρε χαμπάρι. Και τώρα περιμένει την επόμενη Πανσέληνο για να μεταλλαχτεί σε λυκάνθρωπο και να ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΩΡΕ.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας συμπολίτες μου.
Αγανακτισμένη αναγνώστρια
Πηγή : http://gianniotis.blogspot.com/2011/01/blog-post_4936.html  

5 σχόλια:

 1. Näin blogien välityksellä on kiva tutustua toisten maiden ihmisiin, kultuuriin ja luontoon. Tule sinäkin katsomaan Teuvon kuvat blogi ja kerro myös kaikille sinun kavereillesi miksi kannattaa käydä katsomassa Teuvon kuvat blogi. Siksi että saadaan teidän maanne lippu nousemaan korkeammalle minun blogissa. Oikein hyvää alakanutta 2011 vuotta Teuvo Vehkalahti Finland

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΤΕΤΟΙΟΙ "ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ" ΕΝΩ ΒΟΑ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΕΙΠΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΙΣΚΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. το θεμα δεν ειναι η κοιλια του παγκαλου και του ενος και του αλλου .
  ειναι που ειμαστε προδομενοι απ την ωρα που γεννηθηκαμε.
  που ειναι τα παληκαρια που πολεμησαν τον γερμανο ;;που ειναι αυτοι που στειλανε τους ιταλους στην πατριδα τους κακην κακως ;;
  που ειναι ολοι αυτοι που αγαπησαν και πολεμησαν για την Ελευθερια ;;
  που ειναι αυτοι που πολεμησαν το 21 ;;;
  οι ταφοι των μαραθωνομαχων σκαφτηκανε και τα κοκκαλα τους πεταχτηκαν .
  η σπαρτη κι αυτη λεηλατηθηκε και δεν εμεινε πετρα στην πετρα .
  ποτε ο τοπος μας γνωρισε ησυχια ;;
  οπου υπαρχει Ελλαδα υπαρχει πικρα και ιδρωτας ανακατος με αιμα .
  αυτη ειναι η μοιρα μας και δε θ αλλαξει ποτέ.
  στο ορος που πηγε Ο ΙΗΣΟΥΣ να νηστεψει , εκει δεν ηρθε ο αρχοντας του κοσμου να τον αγορασει ;;εκει δεν ειναι που του ειπε , θα σου δωσω ολα τα βασιλεια του κοσμου αρκει να με προσκυνησεις ;;;
  ο ΙΗΣΟΥΣ δεν το εκανε και τα παιδια του , οι κληρονομοι του ειμαστε εμεις .
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
  τον δρομο μας τον ξερουμε καλα .
  και το τι μας περιμενει το ξερουμε .

  δεν εχουμε σκοπο να ασχοληθουμε με λεπτομερειες .
  ειπε ο παγκαλος ετσι , ο αλλος ειπε αλλιως . . .ε , και ;;;
  εμεις το αιμα μας το εχουμε καθαρο και πλουσιο να ποτισουμε το δεντρο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ .
  αυτα τα γουρουνια ντρεπονται γιατι δεν εχουν τιποτε .μονο την κοπρια τους . τιποτε αλλο .

  εμεις ετοιμοι να συνεχισουμε να υπαρχουμε .
  η σταγονα στον ωκεανο που δεν νικηθηκε ποτε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ aorate, ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑ 1957 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.
  Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ....ΑΜΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ.....
  ΤΩΡΑ ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.....ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ....ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Teuvo Vehkalahti - Iltaa! TERVETULOA IRTHES kyllä se on kaunis PUOLEEN kaikkien maiden kanssa.

  ΑπάντησηΔιαγραφή