"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Αυστραλία: Παγιδευμένο το Μπρισμπέιν, στους 12 οι νεκροί

Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, το Μπρισμπέιν, βρίσκεται παγιδευμένη κάτω από το νερό, 30.000 σπίτια κινδυνεύουν, ενώ οι νεκροί έφτασαν τους 12 και οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες στις χειρότερες πλημμύρες που γνώρισαν οι βορειοανατολικές περιοχές της χώρας εδώ κι έναν αιώνα.
Χιλιάδες κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει το Μπρισμπέιν ή παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, ενώ στην πόλη έχει κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα για λόγους ασφαλείας. Το Μπρισμπέιν, που δεν έχει γνωρίσει χειρότερη πλημμύρα από το 1893, θυμίζει πόλη-φάντασμα.
Τα νερά κατακλύζουν την πρωτεύουσα της πολιτείας του Κουίνσλαντ, καθώς έχουν ήδη πλημμυρίσει πάνω από 9.000 κτήρια, το 10% των συνολικών ακινήτων της πόλης.
Δώδεκα θάνατοι έχουν επιβεβαιωθεί από τις καταστροφικές πλημμύρες του τελευταίου μήνα.
Η πρωθυπουργός της πολιτείας, όμως, Άννα Μπλιγκ δήλωσε ότι αριθμός των νεκρών έχει αυξηθεί. “Η αστυνομία τώρα αναζητά περισσότερους από 90 ανθρώπους”, δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας: “Αυτοί οι άνθρωποι οι οικογένειες των οποίων δεν μπορούν να τους βρουν ή δεν έχουν επαφή μαζί τους”. Επεσήμανε ότι “τα καλά νέα είναι ότι η βροχή έχει καθαρίσει” κι επομένως τα σωστικά συνεργεία είναι έτοιμα να αρχίσουν “αυτό που μπορεί να είναι μια πολύ μακάβρια έρευνα”.
"Νομίζω ότι θα σοκαριστούμε από αυτό που θα βρουν".
Τα 2/3 της πολιτείας, έκταση μεγαλύτερη από τη Γαλλία και τη Γερμανία μαζί, έχουν καλυφθεί από νερό. Το κόστος της αποκατάστασης των ζημιών υπολογίζεται στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας (4,9 δισεκατομμύρια δολάρια των ΗΠΑ) και η χαμένη παραγωγή στα 9 δισεκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου