"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΗΠΑ: 11 νεκροί από χιονοθύελλα που σάρωσε τον Νότο

Σφοδρή χιονοθύελλα πλήττει από την Κυριακή τις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες, με αποτέλεσμα 11 άνθρωποι να έχουν σκοτωθεί σε τροχαία δυστυχήματα.

Καλυμμένες από χιόνι είναι οι πολιτείες από τη Λουιζιάνα μέχρι τη Βόρεια Καρολίνα, ενώ το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να μεταφερθεί προς τα βόρεια και να πλήξει και τη Νέα Υόρκη.

Οι κυβερνήτες της Αλαμπάμα, της Λουιζιάνα, της Τζόρτζια και του Τενεσί έχουν κηρύξει τις πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Για άλλη μία ημέρα τα σχολεία παραμένουν κλειστά και οι κάτοικοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τους παγωμένους δρόμους και τις συχνές διακοπές ρεύματος.

Σύμφωνα με το BBC, οι αρχές απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς να μην μετακινούνται, αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλειά τους.

«Είμαι οδηγός φορτηγού εδώ και 46 χρόνια. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί» δήλωσε στο Associated Press ο Βέρνον Κουκ, που παρέμεινε εγκλωβισμένος για 24 ώρες σε αυτοκινητόδρομο της Τζόρτζια.

Μετά το νότο, το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τις βόρειες πολιτείες. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η Νέα Υόρκη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την τρίτη χιονοθύελλα σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Ο δήμαρχος της πόλης Μάικλ Μπλούμπεργκ, που δέχθηκε έντονη κριτική για το πώς χειρίστηκε την κατάσταση πριν δύο εβδομάδες, διαβεβαιώνει ότι αυτή τη φορά ο μηχανισμός θα λειτουργήσει καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου