"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

www.666.com!

www666Λάβαμε την παρακάτω επιστολή στην "Ελεύθερη Ωρα" και πιστεύουμε ότι έχει εξαιρετικό... διαδικτυακό ενδιαφέρον: 
Κύριε Δ/ντα,Σας εσωκλείω αντίγραφο σελίδος του υπομνήματος στο Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο του καθηγ. Π. Τρεμπέλα, δια να διαπιστώσετε ότι τα 3 εξάρια δεν αφορούν μόνο την κάρτα του πολίτη, όπως λέγεται και όπως τόσος θόρυβος γίνεται και μάλιστα με ύπαρξη «προ καιρού» - όπως λέει και η Γραφή – «μαρτύρων», αλλά αφορούν  πλέον στην Ανθρωπότητα, αφού καμουφλαρισμένα δια των WWW κατέκλυσαν ήδη την υφήλιο, μέσω του Διαδικτύου, και καλώς ή  κακώς όλοι τα χρησιμοποιούμε και η εφημερίδα σας.

Όπως αποδεικνύεται κ. Δ/ντά η αριθμητική αξία του γράμματος –W- είναι –6- «γνωστού όντος ότι τα φωνήεντα δεν αποτελούσι μέρος του εβραϊκού αλφαβήτου (S) όπως επί λέξει αναφέρεται στην επισυναπτομένη ως άνω σελίδα του βιβλίου του καθηγ. Π. Τρεμπέλα.
Εδώ λοιπόν «ο κόσμος το’χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι»! Και όταν λέγω «ο κόσμος», εννοώ τον… κόσμο των σιωνιστών, και όχι βεβαίως όλους τους άλλους, που ως φαίνεται αγνοούν ότι πίσω από τα – WWW – κρύβεται, εν είδει κρυπτογραφήματος σατανικού, ο αριθμός του αντιχρίστου – χξς- κατά την Αποκάλυψη, ή τα τρία εξάρια της εποχής μας.
Μια πρώτης τάξεως λοιπόν ευκαιρία, είναι, εφ’ όσον όπως διαπίστωσα ούτε ο Αρχιεπίσκοπος μας το εγνώριζε αυτό – αφού με ευχαρίστησε δια την πληροφορία με επιστολή του – ούτε ο ραδιοσταθμός ΣΚΑΙ – όπως μου είπε ο κ. Κώστας της γνωστής μεταμεσονύκτας εκπομπής – ούτε θεολόγοι, ούτε ο «Ορθόδοξος Τύπος», ο οποίος επιγράφει επιστολή μου με τον χαρακτηρισμό «Αποκαλυπτικόν», μια πρώτης τάξεως ευκαιρία δίδεται λοιπόν στην εφημερίδα σας, να αποκαλύψη ότι τα τρία WWW, εκτός του ότι σημαίνουν «Παγκόσμιος πληροφοριακός ιστός» «WORLD WIDE WEB» (Μπαμπινιώτης) έχουν και την αριθμητική αξία – 666 -.
Και ενώ θα ηδύναντο να αποδώσουν τη φράση «Παγκόσμιος Πληροφοριακός Ιστός» (εάν θυμάμαι τα λίγα αγγλικά μου) κατά κυριολεξία με τις λέξεις UNIVERSAL INFORMATION WEB, εξ επίτηδες χρησιμοποιούν τις λέξεις WORLD WIDE WEB, που αποδίδουν μεν το ίδιο, νόημα περιφραστικώς όμως, για να τους… «βγαίνουν» τα τρία εξάρια!!!!
mathaios
Είτε πάντως για να προκαλέσουν, είτε όχι, είτε έτσι, είτε αλλιώς, η Αποκάλυψη του Ιωάννου δοξάζεται (αφού τις δίδουν  τόση σημασία) και η Χριστιανική πίστις  περιτράνως επαληθεύεται παρά την επιθυμία της απιστίας, δια να ισχύη πάντοτε ο του Κυρίου λόγος «…ότι εάν ούτοι (απο)σιωπήσωσιν, οι λίθοι – εν προκειμένω οι αριθμοί – κεκράξονται».
Και αν χρησιμοποιούμε τώρα τα 3 WWW με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ας γνωρίζουμε τουλάχιστον την κρίσιμη σημασία τους και που τελικώς αποβλέπουν οι σκοτεινές δυνάμεις και πως πυρετωδώς και υπούλως προετοιμάζονται για την παγκόσμιο επικράτησή τους, για την οποία – επικράτησή τους – δύο χιλιάδες χρόνια πριν, ο Χριστός με τα «βλέπετε» και «προσέχετε» του Ευαγγελίου Του, μας προειδοποιεί αφενός μεν να επαγρυπνούμε, αφ’ ετέρου δε να καλλιεργούμε και την  θυσιαστική διάθεση (όχι πάντως «προ καιρού» όπως δυστυχώς  ενήργησαν οι αστυνομικοί εκείνοι αγνοούντες προφανώς τα χριστιανικά πράγματα, ίσως με αδιάκριτη καθοδήγηση), για να αποδείξουμε – την εποχή του Αντιχρίστου πλέον και όχι την εποχή των προδρόμων του, που ζούμε τώρα – και εμπράκτως και όχι μόνο με λόγια την εις τον Θεό πίστη μας.
Και λέγων κ. Δ/ντά, «προ καιρού» διότι κατά την Αποκάλυψη πρέπει  πρώτα να έλθουν οι «δύο μάρτυρες» (Αποκ. Ια-3) οι οποίοι θα «προφητεύσουν επί ημέρας χιλίας διακοσίας εξήκοντα ή μήνας τεσσαράκοντα δύο» και μετά θα έλθη ο αντίχριστος για να επιβάλη το χάραγμα σε όσους το δεχθούν.
Εάν λοιπόν με το να πάρουμε τις κάρτες του πολίτη οδηγούμαστε από τώρα στην αιώνια κόλαση, τι νόημα θα έχη να έλθουν εκ των υστέρων οι δύο αυτοί μάρτυρες (ο πρ. Ηλίας και ο Ενώχ) για να κηρύξουν μετάνοια στον κόσμο «περιβεβλημένοι σάκκους»;
Αραγε αυτοί που από τώρα ξεσηκώνουν τον κόσμο «θέλοντες είναι νομοδιδάσκαλοι, μη νοούντες μήτε α λέγουσι μήτε περί τίνων διαβεβαιούνται» δηλαδή «θέλουν να παρουσιάζωνται ως διδάσκαλοι και δεν καταλαβαίνουν ούτε εκείνα που λέγουν, ούτε εκείνα δια τα οποία δίδουν αυθεντικάς διαβεβαιώσεις» καλά θα κάνουν να αποζημιώσουν τώρα τους «προ καιρού» μάρτυρας, ή να φροντίσουν να τους αποκαταστήσουν, για να μην καταστραφούν τόσες οικογένειες αδίκως.
Μετά τιμής
Σπήλιος Ν. ΠαναγιωτόπουλοςΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ – Αγ. Βασίλειος

Υ.Γ. Δεν είναι ηλίθιοι να γνωρίζουν όλοι για όλα και το μόνο που αγνοούν είναι τι θα γίνη με το αιώνιο μέλλον τους; Όταν όμως  οι δύο προαναφερθέντες μάρτυρες αφού φονευθούν από τον αντίχριστο μετά τρεις μέρες θα αναστηθούν και αυτοί, όπως τότε ο Χριστός, τότε θα καταλάβουν ότι δεν λέει «παραμύθια» η Αποκάλυψη, αλλά τότε θα είναι  πια αργά, αφού η πώρωσίς των θα έχει ήδη συντελεσθή, αφού από τώρα αυτή ενεργείται και βλέποντας τα σημεία των καιρών δηλαδή την επαλήθευση της Αποκαλύψεως προς το «χάραγμα» που πλησιάζει, μένουν αναίσθητοι και περί άλλων τυρβάζουν, ως ασυνείδητοι πλέον.

1 σχόλιο:

  1. ayto pu vlepw einai oti den exete na asxolhtheite me tipota perisotero apo vlakeies pou milane gia theous k demones,ena diaxroniko paramythi metalagmeno symfona me tis anages ths epoxhs gia ton elenxo ths mazas opws kai h politikh,kai to xeirotero einai oti gia ayto to paramythi skotwnetai xiliades kosmos kathimerina.eiste oloi kakomoiroi,prezakia tou thriskeytikou systhmatos me paropoides san ta provata sth sfagh.sas lypame giati h zwh einai poly omorfh ama thes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή