"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Αυτο-περαιωθείτε μέσω taxisnet

Τα ενδεχόμενο παράτασης των προθεσμιών για την περαίωση εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών μετά τη σωρεία λαθών που διαπιστώνονται.
Από τις 10 Νοεμβρίου πάντως, οι ΔΟΥ θα μπορούν να διορθώνουν επί τόπου τα λάθη που εντοπίζονται στα εκκαθαριστικά περαίωσης, αφού ως τότε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα έχει αποστείλει το «ειδικό λογισμικό» σε όλες τις εφορίες της χώρας, ώστε να μπορούν να εκδίδονται και γρηγορότερα τα νέα εκκαθαριστικά.
Τα λάθη που παρατηρούνται είναι ατελείωτα. Χιλιάδες «λυπητερές» θα ταχυδρομηθούν τελικά σε λάθος διευθύνσεις.
Για το λόγο αυτό, το υπουργείο Οικονομικών δίνει τη δυνατότητα, σε όσους φορολογούμενους έχουν κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet, να «κατεβάσουν» μέσω internet το προσωπικό τους εκκαθαριστικό περαίωσης, προκειμένου να το ελέγξουν και να το πληρώσουν το ταχύτερο δυνατόν.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζει πως όσοι επαγγελματίες παραλάβουν εκκαθαριστικά αλλά επιλέξουν να μην υπαχθούν στη ρύθμιση, δεν πρέπει να φοβούνται πως θα υποστούν ελέγχους επειδή δεν πλήρωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου