"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

O Σαρκοζί “κουρέλιασε” τον Ντε Γκολ

Ο Νικολά Σαρκοζί ζήλεψε τη δόξα του στρατηγού Ντε Γκολ και προσπάθησε να παρουσιάσει πτυχές της πολιτικής του ως συνέχεια της παρακαταθήκης του ιδρυτή της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας.
Κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης τελετής στον τάφο του Ντε Γκολ για τη 40η επέτειο του θανάτου του, ο Σαρκοζί στην ομιλία του ανέφερε:
«Ποτέ ο στρατηγός δεν ενέδωσε στην ανάγκη της αναδίπλωσης, της υποχώρησης...υπαναχωρώντας γίνονται πιο επώδυνα τα πράγματα», υπονοώντας τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού και τις διαδηλώσεις εκατομμυρίων Γάλλων πολιτών.
«Αφού με κάλεσε η Γαλλία να προεδρεύω, δεν με έστειλε να προεδρεύω... στον ύπνο της» είπε ακόμα, κάπως άκομψα σύμφωνα με παρατηρητές, ο Γάλλος πρόεδρος.
Οι δημόσιες επικρίσεις που ακολούθησαν ήταν πολλές, κυρίως προερχόμενες από την αντιπολίτευση.
«Απάτη», στηλίτευσε ο δεξιός πολιτικός Νικολά Ντυπόν-Ενιάν. Η σοσιαλίστρια Μαρτίν Ομπρί, η κόρη του Ζακ Ντελόρ, τόνισε ότι «η κληρονομιά του στρατηγού κουρελιάστηκε σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου