"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η Αθήνα δεν θα καταρρεύσει......(ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ)

Αισιόδοξος ότι θα βγει νικητής από τις εκλογές της Κυριακής, πραγματοποίησε την κεντρική του πολιτική ομιλία στο Σύνταγμα ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο δήμαρχος Αθηναίων προχώρησε σε μια μίνι αποτίμηση του έργου του, κατά την περασμένη τετραετία και εμφανίστηκε βέβαιος για την τελική επικράτηση.
Ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε στους παιδικούς σταθμούς, στις Λέσχες Φιλίας για τους ηλικιωμένους, στη νέα Δημοτική Πινακοθήκη, που βρίσκεται στο Μεταξουργείο, καθώς και για την ανακύκλωση και την φροντίδα που παρέχει ο δήμος στους άστεγους. Σχολίασε ότι δεν έχει το ζωνάρι λυμένο για καυγά, αλλά «εγώ είχα και θα συνεχίσω να έχω τα μανίκια σηκωμένα για δουλειά».
Αναφορικά με τις αντιπαραθέσεις της προεκλογικής περιόδου, ο Νικήτας Κακλαμάνης σχολίασε ότι ο ίδιος μιλά «με επιχειρήματα και όχι με κραυγές. Δίνουμε μάχες με αξιοπρέπεια και όχι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη».
ΥΓ. ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ ....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ....ΠΕΙΡΑΖΕΙ;
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;
ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!
ΝΗΣΑΦΙ ΠΙΑ!! ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ......ΟΧΙ ΑΛΛΟ .....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ....!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου