"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Μαζικές συλλήψεις αντιφρονούντων στην Αίγυπτο

Οι αιγυπτιακές υπηρεσίες ασφαλείας έθεσαν υπό κράτηση πάνω από 100 υποστηρικτές του εκτός νόμου κινήματος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σε διάφορες πόλεις την Παρασκευή, δήλωσαν πηγές της αστυνομίας και της Αδελφότητας, περίπου μια εβδομάδα πριν τις εκλογές της 28ης Νοεμβρίου.Το νέο κύμα συλλήψεων Αδελφών ακολουθεί εκείνο του Οκτωβρίου, μετά το οποίο η παράταξη-που άτυπα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση στην Αίγυπτο-επιβεβαίωσε ότι θα λάβει μέρος στην διαδικασία με ανεξάρτητους υποψηφίους, παρά την έκκληση του Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι να απέχει.
Ο Χάμντι Χασάν, εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Αδελφότητας, είπε ότι "πάνω από 100 υποστηρικτές της Αδελφότητας συνελήφθησαν την Παρασκευή σε διάφορες πόλεις. Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι απλώς επιθέσεις, μοιάζει περισσότερο με πόλεμο. Αστυνομικοί πυροβόλησαν ενάντια σε πλήθη... Υπήρξαν αρκετοί τραυματίες".
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας περίπου 200 άνθρωποι τέθηκαν υπό κράτηση σε πόλεις στο Δέλτα του Νείλου και κοντά στο Κάιρο, ενώ τουλάχιστον 24 συνελήφθησαν στην παράκτια Αλεξάνδρεια, βόρεια του Καΐρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου