"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Απειλούν τη ζωή του Πειραιώς Σεραφείμ!

serafeim_metzelopoulosΕίναι ο μόνος σημερινός Ιεράρχης που διαθέτει θάρρος και παρρησία και τολμά όχι μόνο ν’ αντιστέκεται κατά των σκοτεινών δυνάμεων αλλά και να τους επιτίθεται. Με ανώνυμα τηλεφωνήματα και επιστολές τον απειλούν και του συνιστούν να σταματήσει να τους ενοχλεί. Ο εν λόγω Ιεράρχης τόλμησε και μήνυσε τους μασόνους. Καταδίκασε τους ομοφυλόφιλους ως άτομα που αρέσκονται στην διαστροφή. Είναι ο πρώτος που χαρακτήρισε την «Κάρτα του Πολίτη» ευθαρσώς ως όργανο του Αντιχρίστου 666.
Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ για λόγους αρχής αρνήθηκε ν’ αποκαλύψει το περιεχόμενο των απειλών και δηλώνει χαρούμενος διότι ο πόλεμος που του γίνεται, δείχνει ότι είναι υπολογίσιμος ο λόγος του από τους εχθρούς της Εκκλησίας. Δεν πετροβολούν κανένα δέντρο που δεν έχει καρπούς στα κλαδιά του, είπε χαρακτηριστικά ιερεύς της περιφέρειάς του.
Θέλουν να του κλείσουν το στόμα για να πάψει να καταφέρεται εναντίον τους. Τα ίδια έκανε και η Σαλώμη. Πίστευε ότι αν λείψει ο Ιωάννης ο Πρόδρομος από την ζωή, αν τον έβγαζε όπως τον έβγαλε από την μέση θα σταματούσε ο έλεγχος για την ακόλαστη ζωή της. Η Ευδοξία δεν άντεχε τον δημόσιο έλεγχο του Ιωάννου του Χρυσοστόμου και μαινόταν και ταρασσόταν ως άλλη Ηρωδιάδα και ζητούσε την κεφαλή του επί πίνακι.
Εις μάτην εκοπίασαν και η Ηρωδιάδα και η Σαλώμη και η Λουκρητία Βοργία και άντλησαν εις πίθον Δαναΐδων ενώ κατάφεραν το εξής: Να μείνουν στην ιστορία ως γύναια πλήρη κακίας και σπήλαια ανόμων παθών. Το ίδιο συνέβη και με όλους τους Αντίχριστους όλων των εποχών με πρώτους τους Σταυρωτές τους. Μια τρύπα στο νερό έκαναν και η μνήμη των είναι απαισία. Το ίδιο κάνουν και οι σημερινοί σκοτεινοί κύκλοι.
Ακόμα και αν φονεύσουν τον Ιεράρχη θα τον κατατάξουν στην χορεία των μαρτύρων και ομολογητών και τίποτε άλλο. Τα σχέδιά τους δεν πρόκειται να περάσουν. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, τουναντίον μεγαλώνει καθημερινά και  θα τους πνίξει. Ο Σεραφείμ πάντως δεν πτοείται, είναι από τους Εκκλησιαστικούς άνδρες που δεν ιδρώνει τ’ αυτί τους, ούτε τρέμει το φυλλοκάρδι τους από απειλές. Συνεχίζει απτόητος τον αγώνα του, ακολουθούμενος από κλήρο και λαό.
Y.Γ. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΙΕΡΑΡΧΗΣ !
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ !!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου