"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Καταζητείται νεκρός ή ζωντανός

Οι εισαγγελικές αρχές της Υεμένης εξέδωσαν σήμερα ένταλμα εις βάρος του εξτρεμιστή ιμάμη, Ανουάρ αλ Αουλάκι, με αφορμή τη μη εμφάνισή του στο δικαστήριο ως κατηγορούμενος για την υποκίνηση δολοφονιών πολιτών δυτικών χωρών, για λογαριασμό της αλ Κάιντα.
Η Υεμένη, που δέχεται πιέσεις να αντιμετωπίσει τους εξτρεμιστές που επιχειρούν στο έδαφός της, μετά την υπόθεση των παγιδευμένων με εκρηκτικά δεμάτων σε αμερικανικά αεροσκάφη, ξεκίνησε την Τρίτη την δίκη ερήμην του γεννημένου στις ΗΠΑ ριζοσπάστη ιμάμη, ο οποίος θεωρείται ότι κρύβεται στο νότο της χώρας.
Οι ΗΠΑ έχουν ήδη εξουσιοδοτήσει την CIA να συλλάβει ζωντανό ή νεκρό τον Αουλάκι, ο οποίος εμπλέκεται στην απόπειρα βομβιστικής επίθεσης σε αμερικανικό αεροσκάφος τον Δεκέμβριο του 2009, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η πτέρυγα της Αλ Κάιντα στην Υεμένη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου