"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Πολιτικές μπλόφες σε μια δήθεν πόλη
Η Αθήνα εμφανίζει την εικόνα μιας διαλυμένης από οικονομική και κοινωνική άποψη πόλης, με την ευθύνη γι’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση να ανήκει σχεδόν αποκλειστικά στις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
100.000 το χρόνο
Στη διάρκεια της τελευταίας τριετίας εισέρχονται στην Ελλάδα πάνω από 100.000 παράνομοι μετανάστες το χρόνο. Οι περισσότεροι από αυτούς καταγράφονται και καταλήγουν σε διάστημα 48 ωρών από την υποτιθέμενη σύλληψή τους στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Η δημοτική Αρχή έχει μετατραπεί σε ένα είδος διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, που προσφέρει μια στοιχειώδη βοήθεια σε χιλιάδες εξαθλιωμένους. Η συγκέντρωση τόσο πολλών παράνομων μεταναστών σε περιοχές του ιστορικού κέντρου της Αθήνας οδηγεί στην ανάπτυξη της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας, στην άνθηση του παρεμπορίου, σε σκληρές φυλετικές, εθνικές και κοινωνικές συγκρούσεις. Προκαλεί ταυτόχρονα τη δραματική υποβάθμιση της λειτουργίας του οικονομικού και διοικητικού κέντρου της χώρας.
Η μόνη λύση
Η μόνη λύση σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση είναι η απομάκρυνση των παράνομων μεταναστών από το κέντρο και την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας. Πρέπει να δημιουργηθούν περιοχές συγκέντρωσής τους και αξιολόγησης των αιτημάτων τους κοντά στα σύνορα και μακριά από μεγάλα αστικά κέντρα. Μόνο έτσι θα μπορέσει να ανασάνει η πρωτεύουσα και θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε αυτούς που έρχονται στην Ελλάδα επειδή υφίστανται πολιτικές διώξεις στην πατρίδα τους από αυτούς που αξιοποιούν την πατρίδα μας σαν γέφυρα για να περάσουν σε πιο αναπτυγμένες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να αναζητήσουν καλύτερη οικονομική τύχη.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου εφαρμόζει μία θεωρία πολυπολιτισμικού χάους στο κέντρο της πρωτεύουσας, που συμπληρώνει την εγκληματική αδράνεια της κυβέρνησης Καραμανλή και σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα. Αναπτύσσει, επίσης, μία προπαγάνδα σύμφωνα με την οποία η χαώδης κατάσταση που παρατηρείται στο κέντρο της Αθήνας -εξαιτίας των κυβερνητικών λαθών και παραλείψεων- οφείλεται στο δήμαρχο Αθηναίων κ. Κακλαμάνη. Ο τελευταίος έχει εκφράσει με σαφήνεια θέσεις υπέρ του δραστικού περιορισμού της μαζικής παράνομης μετανάστευσης, της αντιμετώπισης της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας στο κέντρο της πρωτεύουσας, της απομάκρυνσης του ΟΚΑΝΑ από πυκνοκατοικημένες περιοχές.
Τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη δεν κάνουν τίποτα για τη σταδιακή αποσυμφόρηση περιοχών του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας από παράνομους μετανάστες και στέλνουν σε κάθε ευκαιρία μηνύματα υποτιθέμενης ενσωμάτωσης δεκάδων χιλιάδων Αφγανών, Πακιστανών, Σομαλών, Νιγηριανών στην ελληνική κοινωνία. Η μόνη θετική εξέλιξη είναι η επέκταση της δραστηριότητας της Frontex στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, η οποία μπορεί να περιορίσει κάπως την είσοδο των παράνομων μεταναστών στη χώρα μας, δεν λύνει, όμως, το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πρωτεύουσα.
Ακραίες καταστάσεις
Με ευθύνη των κυβερνήσεων Καραμανλή και Παπανδρέου έχουν δημιουργηθεί ακραίες καταστάσεις στην άλλοτε φιλόξενη Αθήνα. Τα φανάρια της πόλης έχουν καταληφθεί από αναξιοπαθούντες που ελέγχονται από οργανωμένα κυκλώματα, οι συμμορίες αλλοδαπών αλωνίζουν σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, παιδικές χαρές και πάρκα έχουν μετατραπεί σε προσφυγικούς καταυλισμούς, χώροι πρασίνου έχουν πάρει χαρακτηριστικά αφοδευτηρίων. Πάνω σε αυτήν τη βαρβαρότητα παίζονται σκληρά πολιτικά παιχνίδια, με αυτούς που έχουν τη βασική ευθύνη για τη δημιουργία του προβλήματος να κατηγορούν τους αντιπάλους τους.
Η προεκλογική αναμέτρηση στο Δήμο της Αθήνας συνοδεύτηκε από προκλητικές αθλιότητες, με εκπροσώπους «προοδευτικών» συνδυασμών να μετατρέπουν την περιοχή της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οδό Πανεπιστημίου, σε περιοχή ανεξέλεγκτης δράσης παράνομων μεταναστών, που μπορεί να είναι από πολιτικοί πρόσφυγες από το Ιράν μέχρι έμποροι λευκής σαρκός από τη Νιγηρία και διακινητές ναρκωτικών από το Αφγανιστάν.
Η μαζική αποχή των Αθηναίων από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, τα αλλεπάλληλα «λουκέτα» στα ξενοδοχεία του κέντρου και οι διαρκείς συγκρούσεις στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα είναι προμήνυμα αυτών που έρχονται εάν δεν απομακρυνθεί, σε διάστημα λίγων μηνών, ο κύριος όγκος των παράνομων μεταναστών από το κέντρο της πρωτεύουσας.
Γιώργος Κύρτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου